INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - LUDOGOREŢ 1-0

Lucian Sînmărtean a explicat prestaţiile fabuloase din ultima vreme: "De ce joc bine? Steaua ştie să mă motiveze!"

Articol de - Publicat miercuri, 20 august 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 20 august 2014 01:36

Mijlocaşul crede că, după rezultatul de aseară, Steaua are 60% şanse de calificare în grupele UCL.

- Lucian, a fost greu?
- A fost o presiune teribilă, s-a simţit miza imensă, atmosfera a fost incredibilă. Da, a fost greu, dar cred că ne-ar fi fost mai simplu dacă Alex marca din penalty. Bine că ne-am descătuşat pe final.

- Mulţumit de prestaţia echipei?
- Da, în mare, da. Am făcut efort mare, i-am închis bine, am dominat, am avut posesie, ne-am creat multe situaţii de gol. E bine.

- Cum anticipezi returul de la Sofia?
- Mergem acolo să batem.

- Nu eşti prea încrezător?
- Nu, cred mult în această echipă. Asta simt, asta spun.

"Presiune e pe ei acum"

- Ne poţi spune şi de ce joci din ce în ce mai bine cu cît avansezi în vîrstă?
- Am o explicaţie, Steaua ştie să mă motiveze la maximum.

- Cum se împart acum şansele de calificare?
- 60 la sută noi, 40 la sută ei.

- E suficient?
- Mai e ceva, presiunea mare se mută acum pe ei.

- A fost ciudat să ai adversar un român, pe Moţi?
- Îl felicit pentru prestaţie şi îi urez succes, dar după returul cu noi, pînă atunci, nu.

- Aştepţi convocarea la echipa naţională, mai ales după prestaţiile senzaţionale din ultima perioadă?
- Pentru mine e important să îmi fac treaba aici, la Steaua. Să-mi văd de joc, să fiu concentrat pentru retur, sîntem atît de aproape de Champions League, e important să ne îndeplinim acest obiectiv.

"Eu am un reproş să-i fac lui Sînmărtean după acest meci, acela că n-a venit mai devreme la Steaua. Eu dacă aş fi selecţioner l-aş convoca" ( George Ogăraru)

Lato, penibil şi la declaraţii
După prestaţia jenantă de pe teren, Iasmin Latovlevici s-a făcut de rîs şi în timpul flash-interviului de la Dolce Sport. La un moment dat, reporterul l-a întrebat despre evoluţia entuziasmantă şi forma deosebită arătate de Sînmărtean în ultima perioadă.

"Lucian, pffa, el e un jucător formidabil, de fapt, ştiţi ce zicea Alex Ferguson, şi avea mare dreptate, că primii 5 ani după ce ai împlinit 28 sînt cei mai productivi la un fotbalist", a spus Lato, după care şi-a dat seama de gafa făcută, fiindcă Sînmărtean are 34 de ani şi jumătate, şi a reacţionat: "Aaaa, Lucian, de fapt, a trecut de 34 de ani...".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
robert1205
robert1205  •  20 August 2014, 21:17

Sînmărtean a fost genial, a dansat pe teren, a facut ce a vrut.Latovlevici a ramas doar un mascarici si pe teren si in afara terenului,

plesan
plesan  •  20 August 2014, 19:31
Postat de spartakus. pe 20 August 2014, 12:15

Toate actiunile pe partea lui au fost, a fost pur si simplu ridiculizat de 3-4 ori de ala inchis la ten. Sper ca la bulgari sa il scoata sa il bage pe parvulescu.

clar ..asa o sa faca..ma mir daca il mai cumpara zagreb :)) asta e ghinion..

plesan
plesan  •  20 August 2014, 19:30
Postat de blue_man pe 20 August 2014, 12:19

Piturca este obligat sa-l convoace la natioanala pe Sanmartean,dar nu doar atat.ci trebuie sa fie titular contra grecilor!!nu este cale de intors si sunt convins ca si Piturca realizeaza acest lucru!

piti e chiar "dus" la faza cu sanmartean,in puii mei e mai bun ca toti mij romani din tara..si el nu e la nationala..pai te miri dc nu ne calificam cu nationala? florescu,cocis? ati inebunit :))

Vezi toate comentariile (22)
Comentează