INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG - BARCELONA

Luis Enrique către un fan: „Dacă donezi 5 milioane de euro, poate-l las pe Mbappe pe bancă la meciul cu Barcelona”

Luis Enrique și Kylian Mbappe / Foto: Imago Images
Luis Enrique și Kylian Mbappe / Foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 22 martie 2024 15:11 / Actualizat vineri, 22 martie 2024 15:36

Luis Enrique (53 de ani), antrenorul lui PSG și fostul tehnician al Barcelonei, a fost întrebat pe Twitch de către un urmăritor pentru ce număr de abonați ar fi dispus să îl lase pe Kylian Mbappe pe bară la meciul din Champions League dintre catalani și parizieni.

PSG – Barcelona, manșa tur a sferturilor Ligii Campionilor, este programată să se dispute pe 10 aprilie, în timp ce returul va avea loc pe 16 aprilie.

Situație explozivă la CFR Cluj » Salarii neplătite de peste 6 luni, datorii peste datorii + o altă societate cere falimentul!
PROBLEME
Situație explozivă la CFR Cluj » Salarii neplătite de peste 6 luni, datorii peste datorii + o altă societate cere falimentul!

Enrique i-a răspuns urmăritorului respectiv că poate îl va lăsa pe bară pe Mbappe, „Dacă donezi 5 milioane de euro pentru fundația noastră”.

Fundația Xana e proiect caritabil în memoria fiicei sale decedate pe 29 august 2019, la vârsta de 9 ani.

Luis Enrique a anunțat crearea fundației Xana

Împreună cu soția sa, Luis Enrique a făcut demersurile pentru înființarea unei fundații caritabile dedicate copiilor care se confruntă cu boli incurabile.

Fundația Xana îi poartă numele copilei sale. Luis Enrique a anunțat lansarea proiectului tot prin intermediul platformei Twitch.

„Scopul este de a ajuta toți acei oameni care, din păcate, trec prin aceste experiențe și nu au banii necesari pentru a-și ajuta copiii”, a spus Luis Enrique, citat de Mundo Deportivo, în transmisiunea sa în direct, cu scopul de a explica misiunea Fundației Xana.

Luis Enrique a anunțat că toate profiturile generate de difuzarea sa pe Twitch vor fi transferate pentru finanțarea Fundației Xana, care are și o melodie specială compusă de cântăreața catalană Joan Dausa.

Fundația Xana va fi inaugurată în vară, iar site-ul este deschis deja pentru ca oamenii să poată dona.

Ce spune Luis Enrique despre Kylian Mbappe

Luis Enrique a confirmat, la rândul său, că Mbappe nu va mai continua la capătul sezonului, la PSG, motiv pentru care în anumite partide va apela la alte soluții în locul celui mai bun marcator din istoria parizienilor.

”Pe Kylian nu l-am descoperit acum. Aveam deja părerea mea despre el. Este cel mai bun jucător din lume. Va marca 50 de goluri şi va oferi 25 de pase decisive cu orice antrenor şi cu orice echipă.

Se pare că viitorul său imediat nu va fi aici, aşa că va trebui să testăm alte soluţii”, a declarat Luis Enrique, preluat de jurnalistul Fabrizio Romano.

VIDEO Răzvan Lucescu, despre tragerea la sorți a sferturilor Champions League: „Atunci când ajungi în primele 8, niciun meci nu e simplu” + Care este favorita sa

Citește și:

Fostul coleg l-a dat de gol pe Mbappe: „Mi-a spus: «Messi, un fiu de c****»”
REACȚIE
Fostul coleg l-a dat de gol pe Mbappe: „Mi-a spus: «Messi, un fiu de c****»”
Cei 3 jucători pe care Edi Iordănescu îi lasă în tribune la România - Irlanda de Nord
ROMÂNIA - IRLANDA DE NORD
Cei 3 jucători pe care Edi Iordănescu îi lasă în tribune la România - Irlanda de Nord

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează