INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SEMIFINALA LIGII CAMPIONILOR

Luis Enrique o amenință pe Bayern într-un mod inedit: "Pînă nu prinzi ursul, nu îi poți vinde pielea"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 05 mai 2015 18:25

Barcelona și Bayern Munchen se întîlnesc mîine în manșa tur a semifinalelor Ligii Campionilor, de la ora 21:00, iar antrenorul catalanilor Luis Enrique se gîndește deja la finală.

Tehnicianul nu se ferește să recunoască faptul că-și dorește trei trofee cu Barcelona în acest sezon.

"Îmi place cuvîntul triplă. Nu mă feresc de el. Sîntem în poziţia de a face tripla, dar pînă nu prinzi ursul, nu îi poţi vinde pielea. Primul pas este de a ajunge în finală.

Nu cred că tratamentul special de care va avea parte Messi din partea lui Bayern îl va afecta. Bavarezii îl cunosc bine pe Leo, dar una e să îl cunoşti şi alta e să fii capabil să îl opreşti. Bayern şi-a schimbat stilul de cînd a fost preluat de Guardiola. S-au păstrat lucrurile bune şi Pep şi-a pus amprenta. Ştiţi că îmi place munca lui", a spus Enrique la conferința de presă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
juve30titluri
juve30titluri  •  05 Mai 2015, 19:50

Ce bine ca gsp-ul vede meciul de la ora 21. Să-mi spună si mie la 21:45 cat e scorul la pauza ca sa pun la pariuri scor exact la pauza. Iar apoi la 22:45 să-mi spună cat a fost scorul final ca sa mai pun o data si scor final la pariuri.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează