INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER CITY - REAL MADRID 4-0

Umilință nemaivăzută pentru Real Madrid! Cifre ȘOCANTE cu Manchester City: „Arătau ca iepurii în bătaia farurilor”

Cifrele primei reprize a returului Manchester City - Real Madrid 4-0, foto: Guliver/gettyimages
Cifrele primei reprize a returului Manchester City - Real Madrid 4-0, foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat joi, 18 mai 2023 11:58 / Actualizat joi, 18 mai 2023 14:18

Cifrele primei reprize a returului Manchester City - Real Madrid 4-0 indică o dominație totală a amfitrionilor. Fostul internațional englez Rio Ferdinand a fost impresionat de echipa lui Guardiola: „A fost ca o rafală. Foc automat. City a «arestat» mingea”.

Prima repriză a returului de pe Etihad a fost un coșmar pentru Real. City i-a supus pe madrileni unui adevărat bombardament, din care au scăpat chiar ieftin cu acel 2-0 cu care s-a intrat în pauză, la vestiare.

„Nu ai reușit să câștigi Liga Campionilor”
+16 FOTO

„Au scos-o pe Real Madrid din joc”

Entuziasmat, fostul internațional englez Rio Ferdinand a comentat: „Jucătorii lui Guardiola au fost dominanti de la primul fluier, pur și simplu au scos-o din joc pe Real Madrid. Și vorbim despre o echipă încărcată de istorie, un club plin de istorie și care înțelege acest turneu, cu jucători mari. Aceștia au arătat în multe momente ca niște iepuri în bătaia farurilor. De parcă nu înțelegeau ce este acest joc".

Senzația unei dominații absolute a lui City pe Etihad este întărită și de cifrele primei părți. Jucătorii lui Pep au expediat nu mai puțin de 13 șuturi pre poarta lui Courtois. Din toate unghiurile posibile. Belgianul a avut câteva intervenții magistrale, una colosală, la Haaland, dar pentru Bernardo Silva n-a avut antidot.

City, 124 de pase. Real Madrid, 13!

De partea cealaltă, Realul a arătat ca o echipă mică, ceea ce indică și cifrele. Doar un singur șut expediat spre poarta adversă! Și încă ceva. În primul sfert de oră al partidei, jucătorii lui Man. City au bifat 124 de pase, în timp ce oaspeții lor n-au reușit decât 13!

Rio, care a îmbrăcat în trecut tricoul lui Man. United, nu și-a putut reține admirația pentru marea rivală: "A fost ca o rafală. Foc automat. Stăteam și suspinam, când și când, văzând cum City a «arestat» mingea și a creat o mulțime de ocazii".

Madridul și-a mai revenit într-o oarecare măsură, după reluare. Însă n-a fost de ajuns pentru o remontada și a mai încasat două goluri, semnate de Akanji și Alvarez.

Pep Guardiola a câștigat „pariul” cu Rio Ferdinand

La finalul partidei de pe Etihad, Guardiola și Ferdinand, cel din urmă la pupitrul BT Sport, au purtat un scurt dialog:

  • Guardiola: „Ți-am spus eu, ți-am spus” 
  • Ferdinand: „Ai reușit, ai reușit, sunt de acord”

Rio a explicat ulterior: „Pep mi-a scris înainte de meci, eu i-am urat succes, iar el mi-a spus: «Crede-mă, i-am bătut acum doi ani, o să-i batem iar»”.

@btsport Never in doubt! Rio Ferdiand on the text he recieved from Pep Guardiola 💪 #nofilterucl #mancity #pepguardiola #guardiola #mcfc #ucl #championsleague #football #btsport ♬ original sound - btsport

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Provocator după Manchester City - Real Madrid! Un nume mare a lui Manchester United a fost aproape de bătaie pe teren cu secunzii lui Pep Guardiola!

Kevin De Bruyne, țipete și gesturi nervoase spre Guardiola: „Taci! Taci!” » Ce a făcut Pep imediat după acest moment

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
Butinitranscom
Butinitranscom  •  18 Mai 2023, 13:54

Cel mai bun jucator al Madridului a fost Courtois, asta spune multe. Va fi curios cat va atinge mingea Inter. City va domina urmatori ani Champions League. Clar.

offside
offside  •  18 Mai 2023, 12:41

Gata, cat sa mai tina si norocul celor de la Real care au pacalit aceasta competitie cativa ani! Asta este de fapt valoarea reala a celor de la Real acum. Vamos Barca!

arapacisagain
arapacisagain  •  18 Mai 2023, 12:34

Umilinta nemaivazuta: din editorialist, Botezatu a ajuns sa publice caricaturile copiilor de 10 ani. Botezatule, cati ani ai? Banuiesc, cel putin 50-55, daca ai intrat la fabrica de împachetat fum in 1992. Mai bine semnezi drept Andra Mocanu sau Cristina Pârvu, acee pseudo-articole te caracterizează. Mosule, esti de rasul curcilor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează