INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GRUPA C // MANCHESTER UNITED - BENFICA 2-2

Manchester United e în pericol să rateze ”optimile” » Coşmarul ”Benfica”

Berbatov, dreapta, a înscris din nou în Ligă după 3 ani, dar asta nu i-a ajutat prea mult lui Man. United
Berbatov, dreapta, a înscris din nou în Ligă după 3 ani, dar asta nu i-a ajutat prea mult lui Man. United

Articol de - Publicat joi, 24 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 24 noiembrie 2011 00:36

Echipa lui Alex Ferguson a fost împinsă pe marginea prăpastiei de portughezi. Acum 6 ani, aceştia chiar au eliminat-o din grupe


Marea favorită a grupei Galaţiului, Manchester United tremură acum pentru calificare. Vinovaţi? În primul rînd jucătorii lui Alex Ferguson, dar şi Benfica. Pe greşelile lui Jones, la primul gol încasat, şi De Gea, la cel de-al doilea, lusitanii au marcat şi-au plecat acasă cu un 2-2 de pe Old Trafford. Rezultat ce-i obligă pe campionii Angliei să ia măcar un punct la Basel, aflată la o lungime în spate. Altfel nu vor prinde "optimile" Ligii, ceea ce nu s-a mai întîmplat de 6 ani.

În sezonul 2005-2006, United avea nevoie tot de un egal în ultima etapă a fazei grupelor. Dar Benfica, iarăşi Benfica!, a bătut-o cu 2-1 şi-a mers mai departe în competiţie. La vremea respectivă, primăvara nu i-a găsit pe englezi nici în Europa League. Au terminat ultimii în grupă. Acum însă, graţie Oţelului, fără victorie deocamdată în competiţie, nu se mai pune problema. Locul 3 este deja asigurat, indiferent de rezultatul "şocului" din Elveţia.

Manchester Utd - Benfica 2-2
Au marcat: Jones 3 autog. VIDEO, Aimar 61 VIDEO / Berbatov 30 VIDEO, Fletcher 59 VIDEO

"Sper să terminăm pe locul secund în grupă, pentru că pe Benfica n-o văd împiedicîndu-se cu Oţelul. Va cîştiga sigur"
Alex Ferguson, manager Manchester United

1.17 e cota la Bet365 pentru ca Manchester United să se califice în "optimile" Ligii

12.00 e cota la Sportingbet pentru ca "diavolii" lui Ferguson să cîştige Champions League

City e la mîna lui Villarreal
GRUPA A. Dacă United se poate califica prin propriile-i forţe, concitadina City nu are această şansă. Chiar dac-o bate pe Bayern, deja în "optimi", depinde de rezultatul celuilalt meci, Villarreal - Napoli. Managerul Mancini a admis că şansele de calificare sînt de 30 la sută şi a dat socoteală pentru faptul că Balotelli a jucat cu febră la 1-2 cu Napoli, vomînd pe teren, după ce luni a mîncat o pizza cu prietena într-un restaurant local: "Eu i-am dat învoire. Nu s-a simţit atît de rău, de altfel a şi marcat".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
lupopa
lupopa  •  25 Noiembrie 2011, 00:12
Postat de blaustein pe 24 Noiembrie 2011, 10:14

Iti dai seama ce soc ar fi pe fotbalul englez, care a dominat competitia in ultimii ani?(bine, asta pana dadeau de Barcelona) dar sferturi,semifinale, au fost ale lor. Man U probabil se va califica, City doar printr-o minune, iar Chelsea are meci direct cu Valencia, va fi greu, mai ales ca este precedat de 2 meciuri cu Liverpool si Newcastle. Sezonul acesta cred ca Spania poate transa duelul cu Anglia.

ii doare undeva de campions legue :)) daca ma crezi suporteri bastinasi englezi si sapanioli ii interesaza mai mult campionatul , nu facatura asta a lui platini :)

cneius
cneius  •  24 Noiembrie 2011, 18:06

Fotbalul englez e in declin de ceva vreme. United nu mai are mijloc, fara Scholes si Giggs nu merge; City mai are pina sa devina o echipa-primul gol luat la Napoli a fost de cascadorii risului; Chelsea e uzata, aceiasi jucatori de citiva ani iar V-Boas e depasit de situatie. Arsenal o duce putin mai bine dar plecarile din lot au facut sa apara si aici problemele. Anul asta domina Bayern, Barca si Real.

criticu99
criticu99  •  24 Noiembrie 2011, 11:52

cat m-as bucura sa nu se califice manchester mai departe desi nu prea cred; nu are basel forta s-o bata acasa; dar as fi cel mai fericit mai ales ca m-au scos marti de la pariuri; singurul meci; ma gandeam: au facut egal in tur cu benfica, un esec 3-3 cu basel acasa, un 2-0 neconvingator cu otelul, o sa-si arate adevarata forta in ult meci din grupa; au jucar ca un coor; si chiar daca se califica de pe locul 2 imi doresc sa pice cu barca sau real in optimi si sa le scoata fotbalul din cap....

Vezi toate comentariile (6)
Comentează