INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MECI AMÂNAT

Marcel Răducanu trage un semnal de alarmă după explozia de la Dortmund: "În ce lume trăim? Până aici s-a ajuns"?

Articol de GSP - Publicat marti, 11 aprilie 2017 21:40

Marcel Răducanu, fost jucător la Borussia Dortmund și apropiat al clubului, a vorbit despre explozia ce a avut loc în preajma stadionului din Dortmund. (AICI ai detalii)

"Explozia s-a petrecut la  nici un kilometru de stadion. Se pare că a fost o bombă care a explodat. S-au spart geamurile, iar un jucător, Bartra, a fost rănit.

În ce lume trăim? S-a ajuns să se pună bombe lângă autocarele echipelor de fotbal?

Toată lumea e șocată, jucătorii ăia de 18-19 ani sunt vai de capul lor. Nici mâine n-ar trebui să se dispute, în opinia mea.

Încerc să realizez ce s-a întâmplat. Aceste lucruri n-au nicio legătură cu sportul. Doamne-ferește de așa ceva! Să ne așteptăm la orice de acum încolo", a spus Marcel Răducanu, la TV Digi Sport.

Marcel Răducanu a evoluat pentru Borussia Dortmund în perioada 1982-1988.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
bvd_magheru
bvd_magheru  •  12 Aprilie 2017, 02:26

O numesc diversitate . De fapt national socialistii au spus clar inca din anii 30 '!! Urmaresc distrugererea populatiei europene si inlocuirea lor cu alte populatii din orient sau africa !.........https://www.youtube.com/watch?v=f0_Fz3vP79k

bvd_magheru
bvd_magheru  •  12 Aprilie 2017, 02:14

Europe de astazi si bineinteles mass media e controlata de rothschild's et co !! Pe pahar icul lor Sorosz l-a dat afara Orban din Ungaria si Putin din Rusia !! Nu se lasa . Vor divesitate in europa

bvd_magheru
bvd_magheru  •  12 Aprilie 2017, 02:10

https://www.youtube.com/watch?v=f0_Fz3vP79k

Vezi toate comentariile (3)
Comentează