INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  VFB STUTTGART - POLI TIMIŞOARA 0-0

Marica: "Am fost mai buni şi la Timişoara, şi azi. Mi-e dor de Ligă!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 august 2009 00:00

Atacantul lui VFB Stuttgart, Ciprian Marica, spune că echipa sa a avut reale dificultăţi în a o depăşi pe Timişoara în play-off-ul Ligii Campionilor.

"Echipa Timişoarei a fost alta, atitudinea s-a schimbat faţă de partida de pe Dan Păltinişanu, dar noi am fost mai buni şi astăzi. Mă bucur că voi evolua din nou în Champions League, e o competiţie extraordinară şi nu am cum să nu mă bucur pentru ce am realizat alături de echipa mea.

Mi-era foarte dor de ceea ce înseamnă această competiţie, am avut o dublă manşă dificilă, dar cred că am fost mai buni", a spus Marica la TVR 1.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
alex.lucian
alex.lucian  •  27 August 2009, 20:44

imi repugna comentariile astea pline de fals-patriotism si de prostie.nu intelegeti ca marica si-a facut doar datoria fata de echipa care il plateste? sunt uimit ca a facut-o, pt ca multa vreme m-am indoit de profesionalismul lui.numai pentru ca a avut ghinionul sa joace impotriva unei echipe romanesti, voi ati luat-o ca pe o jignire.stati cuminti si nu mai cereti disperati sa dea autogol, numai fiindca in prostia voastra cea fara de margini voi asa ati fi facut.bucurati-va pt el, ca e al nostru

 •  27 August 2009, 19:12

ba caine d herghelie tu vorbesti de fotbal knd simulezi tot timpul? ratatule...cred k esti cel mai prost atacant roman nascut vreodata nici in divizia nationala nu te-as lua poate sa fii copil d mingi la tenis ...t dai cam mare ...knd d fapt toata echipa joaca numa u mimezi

reality
reality  •  27 August 2009, 12:02

da.... echipa din care faci parte a fost mai buna, diferenta de bani ai patronilor tai fata de Iancu... alta diferenta nu vad. Ai primit cadou un 11 m in tur, ala nu a fost fault dar esti artist mare domnu' Marica. Viata iti ofera tot felul de surprize, azi esti sus, maine nu se stie... sper sa nu uiti sentimentul de ura impotriva conationalilor cu care ai jucat... o sa ti se intoarca.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează