INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SCHALKE - STEAUA, 18 SEPTEMBRIE, ÎN DIRECT LA DIGI 1, DOLCE 1, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Marica o "descoase" pe Schalke! Cum pot profita steliştii şi cine lipseşte mîine » Ce le-a spus nemţilor despre Steaua

Articol de GSP - Publicat marti, 17 septembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 17 septembrie 2013 14:02

Fostul atacant al celor de la Schalke, Ciprian Marica, îi dă cîteva sfaturi importante lui Laurenţiu Reghecampf înainte de meciul cu nemţii.

Internaţionalul român crede că Steaua poate profita din plin de greşelile nemţilor din defensivă.

"Stadionul de acolo va fi plin. Schalke nu are un start reuşit de campionat. Au fost şi discuţiile cu Draxler, că pleacă la Chelsea.

Au pus multă presiune pe el, care e tînăr şi are fluctuaţii de formă. Începutul de campionat nu l-a prins în formă.

Am vorbit cu Huntelaar, care e omul lor de gol şi nu va juca sigur. Este în Olanda, la recuperare. Era un jucător determinant pentru Schalke.

Ei se gîndesc doar la victorie. O văd pe Steaua ca pe o victimă sigură pentru că vine din calificări. Dar eu cred că dacă vor fi relaxaţi, Steaua îi va surprinde.

Punctul lor forte este pe benzi, însă în ultima vreme s-au mai întărit şi în centru. Farfan este un jucător cu o forţă fantastică. Unu contra unu e greu să îi faci faţă.

Se bazează foarte mult pe atac, în apărare fac greşeli grave, au fundaşii tineri. Chiar dacă joacă de trei ani în Bundesliga, fac greşeli. Howedes e căpitan, dar face multe greşeli tactice şi tehnice.

Sînt prinşi des pe contraatac, pentru că atacă toată echipă. Le-am zis celor de la Schalke că îi aşteaptă un meci foarte greu. Nu mă credeau", a spus Marica la DolceSport.

Schalke - Steaua este mîine, de la 21:45, în direct la Digi 1, Dolce 1, TVR 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
monere1980
monere1980  •  17 Septembrie 2013, 18:14

de acord cu loserul de marica. Shalke n-a avut niciodata defensiva buna. Asa ca aviz stelistilor. De luat gol veti lua sigur, macar puneti dracu mana si jucati ofensiv sa marcati cat mai mult.

iulian099
iulian099  •  17 Septembrie 2013, 16:43
Postat de ovidiu_3003 pe 17 Septembrie 2013, 14:47

Marica da cele mai bune sfaturi ...el i a urmarit de zeci de ori pe fotbalistii lui Schalke 04 din tribuna sau de pe banca de rezerve ...ii cunoaste bine ...

E primul coment inteligent al tau speram sa nu mai asteptam in 5000 pt urmatorul...

roadster1988
roadster1988  •  17 Septembrie 2013, 16:43

marica la ce echipa joaca?la sfaturi se pricep romanii...

Vezi toate comentariile (16)
Comentează