INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FINALĂ / BAYERN - DORTMUND

Mats Hummels va fi apt pentru meciul vieţii: finala Ligii împotriva lui Bayern, echipa ce l-a crescut

Articol de - Publicat duminica, 19 mai 2013 00:00 / Actualizat duminica, 19 mai 2013 18:52

Apărătorul Borussiei Dortmund, Mats Hummels, 24 de ani, a trecut de la agonie la extaz în ultimele 24 de ore: s-a accidentat la genunchi la meciul cu Hoffenheim (1-2), a ieşit înlocuit de Santana, i s-a transmis că ar putea rata finala Champions League, de sîmbătă, dar azi a primit veşti bune, cum că va fi refăcut în timp util pentru meciul cu Bayern.

"Nu e nimic rupt"
Internaţional german s-a lovit după coliziunea cu Volland, iar cei de la BVB au intrat în alertă maximă. Mai ales că şi Mario Gotze este în pericol să rateze "finala germană" de pe Wembley. Însă, Hummels a spus astăzi pentru Bild că se simte deja mai bine şi a primit asigurări că va fi refăcut pînă sîmbătă: "Nu este nimic rupt şi nu la fel de rău faţă de cum ne-am temut iniţial. Eu zic că voi fi în finală". Şi doctorii lui Dortmund au dat declaraţii cum că fundaşul va putea fi folosit în week-end la Londra.

Cedat pe 4 milioane de euro
Este meciul vieţii pentru Hummels, crescut la academia lui Bayern Munchen, însă bavarezii n-au avut încredere în abilităţile sale şi s-au dispensat prea uşor şi prea ieftin de un fotbalist dorit insistent de Barcelona, acum. Fundaşul a fost împrumutat la Borussia, iar, în cele din urmă, a fost cedat, în februarie 2009, pentru suma, oficială, de 4 milioane de euro. Hummels este titular şi-n prima reprezentativă a Germaniei, unde a marcat un gol în 24 de selecţii. Pentru Dortmund a jucat 28 de meciuri în Bundesliga, în acest sezon, reuşind un gol.

"Sîntem îngrijoraţi de situaţia lui întrucît vine finala Champions League. Există, totuşi, o şansă ca să-l recuperăm la timp"
Jurgen Klopp, antrenor Borussia Dortmund

"Avem ceva speranţe pentru Mats, dar un ligament a fost afectat. Va fi examinat zilnic"
Marc Zorc, general manager Borussia Dortmund

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (1)
djamorphis
djamorphis  •  19 Mai 2013, 21:36

Ale ale ale ale ohh, BVB Hurensöhne!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează