INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ATLETICO - BAYERN 1-0

Matthaus dă vina pe Neuer pentru golul primit cu Atletico: ”Cel mai bun portar din lume și-a retras mâinile”

Articol de - Publicat vineri, 30 septembrie 2016 00:00

Același stadion, Vicente Calderon, aceleași echipe, Atletico împotriva lui Bayern.

Și exact același scor ca-n semifinala tur a trecutei ediții a Ligii: 1-0 pentru "plăpumari". Șut de zile mari al lui Carrasco, de la 17 metri, bară-gol (35). "Imparabil!", a apreciat toată lumea, mai puțin Lothar Matthaus.

Fostul mijlocaș și căpitan al lui Bayern (1984-1988, 1992-2000), campion mondial în 1990, crede că eșecul putea fi evitat. Și îi reproșează lui Manuel Neuer, considerat cel mai bun portar din lume la ora actuală, că "a apreciat prost traiectoria balonului și, în plonjon, și-a retras la un moment dat mâinile". Ca și cum ar fi mizat pe faptul că mingea va ieși în afara terenului.

Neuer explică gestul altfel: "Mi-am dat seama că n-am cum s-o ajung. Dar pentru a avea o șansă în cazul în care ricoșa din bară în careu, am pus mâinile pe pământ ca să mă ridic cât mai repede".

8,5 kilometriîn plus au alergat jucătorii lui Atletico în meciul de miercuri cu Bayern

8 meciurifără victorie, din 9, are antrenorul lui Bayern, Ancelotti, în duelurile cu Atletico

"Atletico are instinct de killer. Nouă ne-a lipsit"
Manuel Neuer, portar Bayern

"Jucătorii mei au făcut totul bine"

Diego Simeone s-a înclinat la final în fața echipei sale. "Sunt norocos să le fiu antrenor acestor băieți care joacă meci de meci cu atâta pasiune și angajament. Când a trebuit să preseze, au făcut-o bine. Când s-au repliat și au așteptat ca adversarul să greșească, pentru a lovi pe contraatac, au făcut-o bine. Când a trebuit să sufere, au suferit!", a apreciat tehnicianul argentinian, convins că "a fost una dintre cele mai bune evoluții ale lui Atleti din 2011, de când sunt eu aici".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează