INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  OŢELUL - BENFICA 0-1

Meciurile Oţelului din Ligă nu stîrnesc interes pe Naţional Arena » Traiască acustica!

În tribune au luat loc foarte multe familii Foto: Raed Krishan +2   FOTO
În tribune au luat loc foarte multe familii Foto: Raed Krishan

Articol de , - Publicat miercuri, 28 septembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 28 septembrie 2011 02:30

Doar 8.000 de spectatori au venit să vadă primul meci al unei echipe de club româneşti pe Naţional Arena

Click aici pentru rezumat!

Capitala nu s-a îngrămădit să o vadă pe campioana României în Liga Campionilor. Cu o oră înainte de meci, în tribune se aflau doar cinci sute de fani, toţi vorbind în şoaptă pentru a nu se face auziţi. Asta pentru că noul stadion are o acustică impresionantă, acesta fiind şi norocul gălăţenilor aseară.

Deoarce în tribune fumatul e interzis, majoritatea microbiştilor care au venit aseară au preferat să aştepte fluierul de start pe holurile exterioare. Abia cu 10 minute înainte de fluierul de start stadionul a început să se populeze, însă doar aproximativ 8.000 de scaune au fost ocupate. Cu toate astea, deşi Unirea strîngea în Ghencea aproape 20.000 de oameni, Oţelul a avut parte de o susţinere mult mai bună, iar asta datorită galeriei. Chiar dacă erau doar trei sute de suporteri, aceştia au cîntat nonstop, profitînd de acustica excelentă, şi au făcut ca arena să răsune! Portughezii, o parte amestecaţi printre românii de la tribuna I, alţii la peluza a II-a, în total 300, au privit meciul ca la teatru, rar reuşind să se facă şi ei auziţi.

Fanii lui Fener, protest la Bucureşti
La partida de aseară au asistat şi aproximativ 20 de suporteri ai lui Fenerbahce Istanbul. Campioana Turciei a fost exclusă din Liga Campionilor de către UEFA, după ce forul de la Nyon a considerat că titlul a fost obţinut fraudulos, în urma scandalului care a scos la iveală mai multe meciuri trucate. Fanii turci, care au stat la peluza I, deasupra galeriei Oţelului, au protestat cu această ocazie.

Gazonul a rezistat
Rapidiştii au scăpat de emoţii înaintea meciului de mîine seară contra olandezilor de la PSV. Gazonul care ne-a dat mari bătăi de cap la întîlnirea cu Franţa din urmă cu o lună, a rezistat fără mari probleme aseară. După primele zece minute puţinii spectatori prezenţi în tribună au glumit pe seama disparţiei cîrtiţelor, dar şi a găurilor uriaşe de pe suprafaţa de joc. (Andrei Crăiţoiu)

Oţelul a pierdut pe "Naţional Arena" în faţa lui Benfica, scor 0-1, unicul gol al partidei fiind înscris de Bruno Cesar în minutul 41. VEZI AICI O GALERIE FOTO DE LA PARTIDĂ!

Grupa C
1. Basel 5-4 4p
2. Benfica 2-1 4p
3. Manchester 4-4 2p
4. Oţelul 1-3 0p
S-au jucat: Basel-Oţelul 2-1, Benfica-Manchester 1-1, Oţelul-Benfica 0-1, Manchester-Basel 3-3

Etapa următoare: Oţelul - Manchester, Basel - Benfica (18 octombrie)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (27)
shumi.gol
shumi.gol  •  29 Septembrie 2011, 01:14
Postat de luchyna0 pe 28 Septembrie 2011, 10:29

a!!! pai aia au fost spectatori eu am crezut ca sunt stewarzii stadionului!!!vai,vai!!!s-a nu dea HOTELU nici un gol ,,macar din offside!!!! MARIUSICA!!!pe arbitru asta spaniol nu-l cunosti!!???

Vezi ca nea Marius e in vacanta!

mrejerud
mrejerud  •  28 Septembrie 2011, 13:46

prea mare caciula pentru Otelul . Si din ce am vazut in ultima perioada la stiri . Au cam , castigat fraudulos unele meciuri . Cred ca Vaslui facea o figura mult mai frumoasa .

sas08
sas08  •  28 Septembrie 2011, 13:32

preturi mici la bilete poate ar fi adus mai multi suporteri in tribuna . la meciul cu basel inchiriati doar o peluza .

Vezi toate comentariile (27)
Comentează