INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SEMIFINALE LIGĂ / REAL - BARCELONA 0-2

Messi este incert pentru returul de marţi » Fericirea matadorului rănit

Messi se poate gîndi deja la finala cu Manchester United, revanşa duelului din 2009 de la Roma Foto: MediafaxFoto
Messi se poate gîndi deja la finala cu Manchester United, revanşa duelului din 2009 de la Roma Foto: MediafaxFoto

Articol de - Publicat vineri, 29 aprilie 2011 00:00 / Actualizat joi, 28 aprilie 2011 23:36

Autorul "dublei" care a răpus taurii furioşi ai lui Mourinho a ieşit destul de şifonat după corida de la Madrid. Accidentarea nu e însă gravă


Vezi aici rezumatul semifinalei dintre Real Madrid şi Barcelona.

A reuşit două goluri tocmai bune de pus în ramă la Madrid şi a comandat biletele pentru finala de pe Wembley. Messi a făcut încă o dată diferenţa în El Clasico, deşi a trebuit să plătească preţul furiei taurilor răniţi şi întărîtaţi de pe margine de "fiara" Mourinho. L-a scos pe Sergio Ramos din ecuaţia returului, provocîndu-i "galbenul" suspendării, dar n-a scăpat fără pagube din războiul cu Real.

Argentinianul a făcut ieri bilanţul tamponărilor cu rivalii madrileni. Iniţial, presa catalană s-a grăbit să dea alarma: Messi are o microruptură! Leziunea nu fusese însă localizată. AS a risipit panica şi pesimismul, transformînd în "diferite contuzii" o accidentare, care nu l-ar scoate din cărţi decît pentru meciul de mîine, cu Real Sociedad. Adică, Leo are mari şanse să fie refăcut pînă la returul de pe Camp Nou, unde fanii catalani aşteaptă un nou recital al celui mai bun fotbalist al planetei.


11 goluri în 11 partide are Messi în acest sezon de Ligă, la un singur gol de recordul all-time al lui Van Nistelrooy, stabilit în ediţia 2002-2003

52 de goluri în 50 de partide a înscris starul argentinian pentru Barcelona în toate competiţiile în actuala stagiune

6 goluri a reuşit să marcheze "talismanul" Messi în ultimele 4 El Clasico disputate pe "Bernabeu"

81 la sută a fost procentajul de reuşită al paselor date de Messi, care miercuri a greşit doar 9 din 47 de încercări

Al treilea golgeter din istoria Barcelonei!
"Dubla" de la Madrid l-a propulsat pe Messi pe podiumul marcatorilor all-time din istoria Barcei. Argentinianul are 179 de reuşite în toate competiţiile, depăşindu-l pe Samitier, autorul a 178 de goluri în 14 stagiuni. Leo e devansat de Cesar (235) şi de Kubala (194), cu menţiunea că primul le-a înscris în 13 sezoane, iar celălalt în 10. Încă un sezon de vis precum actualul şi "Balonul de Aur" poate deveni golgeterul absolut al echipei blaugrana!

"Este un mare noroc să avem un jucător ca Messi. Are doar 23 de ani şi deja e al treilea cel mai bun marcator din istoria Barcei. Este enorm!"
Pep Guardiola, antrenor Barcelona

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează