INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER - BAYERN, AZI, 21:45, TVR 1 (1-2 ÎN TUR)

Misterul Rooney » Presa spune că e refăcut, Ferguson neagă

Wayne Rooney, Rooney, Manchester
Wayne Rooney, Rooney, Manchester

Articol de - Publicat miercuri, 07 aprilie 2010 00:00

Ziarele engleze insistă că atacantul lui United e refăcut de pe urma entorsei suferite la gleznă în tur şi ar putea fi rezervă. Managerul Ferguson dezminte

Joacă Wayne Rooney sau nu returul cu Bayern? Aceasta e întrebarea pe care şi-o pun şi englezii, şi nemţii începînd de luni, de cînd cotidianul Daily Mirror a anunţat refacerea miraculoasă a atacantului lui Manchester United de pe urma entorsei suferite la glezna dreaptă în prima manşă.

Rooney n-a participat ieri la ultimul antrenament al campioanei Angliei dinaintea "şocului" cu bavarezii, dar Mirror a alimentat în continuare ipoteza unei reveniri: "Wayne a venit dimineaţă cu maşina la baza de pregătire de la Carrington. Dacă a putut solicita glezna, apăsînd acceleraţia şi frîna, atunci înseamnă că ar avea loc măcar pe banca de rezerve".

Managerul Alex Ferguson nu e însă de acord. Iar la conferinţa de presă a pus lucrurile la punct: "Recuperarea lui Wayne decurge bine, medicii au făcut o treabă fantastică. Dar o entorsă la gleznă e o entorsă la gleznă şi nu-mi pot permite să risc un jucător care nu-i refăcut sută la sută. Nu cred că va fi nici măcar pe bancă, deşi sînt sigur că o să insiste".

34 de goluri a dat Wayne Rooney pentru Man. United pînă acum în toate competiţiile acestui sezon

0 victorii a obţinut United în 3 confruntări de Ligă cu Bayern pe Old Trafford (2 remize, un eşec)

Atac improvizat
Lyon se deplasează la Bordeaux fără principalii oameni din ofensivă, Lisandro Lopez şi Sidney Govou, ambii suspendaţi. Primul rămîne marea pierdere: a dus greul atacului, cu 13 goluri în Ligue 1 şi 7 în Ligă, dintre care două în turul cu Girondins. Pentru moralul colegilor, Lisandro a făcut deplasarea. Titular în locul său va fi Gomis.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  07 Aprilie 2010, 10:45

Rooney intra titular,da doua boabe si iese.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează