INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LUDOGOREȚ - PSG (AZI, 21:45, DOLCE 4)

Moți e întrebat și acum la televiziunile bulgare de penaltyurile din 2014: "Aș vrea să joc în fiecare zi cu Steaua. Și s-o bat mereu!"

Articol de - Publicat marti, 27 septembrie 2016 21:55

Week-end-ul trecut, Cosmin Moți a fost invitat la o emisiune la postul BTV, alături de Marcelinho, coleg la Ludogoreț, brazilianul naturalizat care joacă la "naționala" Bulgariei.

Tema, Champions League. La doi ani după calificarea istorică în grupele Ligii, alb-verzii sunt iarăși în elita Europei. Atunci, i-au avut adversari pe Real și Liverpool. Azi, vine PSG la Sofia.

"Ce-ai făcut, Moți?"

Realizatoarea show-ului, Diana Liubenova, a insistat asupra seriei de penaltyuri din play-off-ul cu Steaua, când Moți a marcat de la 11 metri, dar a și apărat două lovituri de pedeapsă. Iar stoperul în vârstă de 31 de ani a legat acea performanță de rivalitatea Dinamo - Steaua: "În acel meci, am vrut să ajut. Și am vrut s-o batem pe Steaua. Aș vrea să joc în fiecare zi cu Steaua. Și s-o înving mereu". A detaliat: "Înainte de Ludogoreț, am fost șapte ani la Dinamo, iar Steaua nu-mi place, nu mi-a plăcut niciodată. Așa am fost învățat. Toți prietenii mei sunt fani Dinamo și vor să vadă Steaua pierzând".

Despre acea seară, din 27 august 2014, Moți a mai spus: "Pe teren, n-am realizat, nu mă puteam gândi la nimic, doar mă bucuram. Apoi, zilele următoare, când am văzut reacția presei, m-am uitat în oglindă râzând: "«Ce-ai făcut, Moți?»".

28 de meciuriare Cosmin Moți la Ludogoreț în Champions League (7 în grupele Ligii)

"PSG e una dintre cele mai mari echipe din lume, dar noi n-avem nimic de pierdut. Ieșim pe gazon să jucăm fotbal. Suntem calmi, încrezători"
Cosmin Moți, fundaș Ludogoreț

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (21)
1091430450940241
Virgil Ionescu  •  28 Septembrie 2016, 23:44

Respect Cosmine!Ciobaneii nu uita,nu iartă ,***.Hibridul comunist moare greu!Becali ii reprezintă cel mai bine.*** reprezintă pe nimeni.Up Boroi!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1091430450940241
Virgil Ionescu  •  28 Septembrie 2016, 23:34

Cosmine,poți rata toate penalty-urile din viața ta,dar ceea ce ai făcut tu acum 2 ani,cu ciobanii mioritici,ti se iartă.Cu banii aia,***,ar fi luat si campionatul trecut.Asa,i-a făcut Ninel,varza,pe fraieri.Nu e FC ***!!!!?????

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1091430450940241
Virgil Ionescu  •  28 Septembrie 2016, 23:29

Multi spuneau ca dac-ar fi bătut Moți,penalty-ul cu Muntenegru,am fi câștigat.Dovada s-a vazut in seara asta.Omul,daca nu vede ciobani slinoși in jurul lui,nu se poate concentra.Cu ***,da gol si de la 22 de metri,nu doar 11.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează