INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  AC MILAN - REAL MADRID 2-2

Mourinho: "Al doilea gol al Milanului a fost marcat dintr-un ofsaid clar!" :X

Articol de GSP - Publicat joi, 04 noiembrie 2010 00:00

Tehnicianul lui Real Madrid, Jose Mourinho, a declarat după remiza cu AC Milan, scor 2-2, din grupa G a Ligii Campionilor, că la al doilea gol al milanezilor a fost ofsaid clar, informează AFP.

"Primul gol al echipei AC Milan a venit după o fază la care Pepe a alunecat. La al doilea a fost ofsaid clar. În să nu vreau să vorbesc despre Pepe sau arbitraj, am jucat foarte bine în această seară şi golul egalizator al lui Pedro Leon a fost meritat", a spus Mourinho la postul Sky Sport.

De cealaltă parte, antrenorul Massimiliano Allegri consideră echitabil rezultatul. "Adversarii noştri au fost mai buni în prima repriză. În repriza a doua, am avut o reacţie bună. Îmi pare său că nu am reuşit să menţinem rezultatul în ultimele minute de joc. Real Madrid este puternică în atac, are o tehnică foarte bună. Noi ar fi putut să fim mai buni la construcţia jocului", a spus tehnicianul echipei AC Milan.

Echipa Real Madrid s-a calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a terminat la egalitate, scor 2-2 (0-1), meciul disputat miercuri, în deplasare, în faţa formaţiei italiene AC Milan, în cadrul etapei a IV-a a grupei G a Ligii Campionilor. Golurile italienilor au fost marcate de Inzaghi '58 şi '78, în timp ce pentru formaţia spaniolă au punctat 'Higuain '45 şi Pedro Leon '90+3.

Mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
ertuviss
ertuviss  •  04 Noiembrie 2010, 12:51

Pai si nu a fost? A fost. Deci care-i faza cu smileyul?

doggheart
doggheart  •  04 Noiembrie 2010, 12:43

Ofsaid imens la golul 2 al italienilor...nu se greseste numai la noi,insa diferenta e ca aici se greseste o data-n meci si-atat

viorel_iulian
viorel_iulian  •  04 Noiembrie 2010, 11:26

Ideea e ca Real Madrid a inceput sa joace fotbal. In fiecare meci isi creeaza foarte usor numeroase ocazii. Ozil, Di Maria si Kedira sunt un mare, mare plus pentru jocul constant bun practicat.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează