INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL - MADRID - DORTMUND (ÎN TUR 1-4), AZI, 21:45, TVR 1, DIGISPORT 1, DOLCESPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Mourinho anunţă că meciul cu Dortmund e cel mai important al lui Real din ultimii 10 ani: ”Dacă ratăm finala va fi eşecul meu”

Articol de - Publicat marti, 30 aprilie 2013 00:00 / Actualizat marti, 30 aprilie 2013 01:17

Antrenorul madrilen deţine reţeta calificării: ”Trebuie să dăm gol rapid şi situaţia se schimbă radical. Dacă jucăm însă la fel de amical ca în tur n-avem nici o speranţă”


Ajuns în faţa celei mai grozave provocări a carierei, Mourinho încearcă să absoarbă toată presiunea returului cu Dortmund. Real are nevoie azi de un succes la cel puţin trei goluri diferenţă ca să ajungă în finala Ligii de pe Wembley, însă antrenorul portughez este încrezător într-o formidabilă remuntada.

"Nu mă preocupă Borussia, ci echipa mea. Trebuie să jucăm cu spiritul nostru de cîştigători, să fim agresivi mental. Dacă jucăm însă la fel de amical ca în tur n-avem nici o speranţă. Nu mă bazez decît pe fotbal, pentru că eu îmi motivez jucătorii prin rezultate, nu cu filmuleţe. Echipa mea nu face lucruri ilicite. Sîntem atît de inocenţi încît l-am lăsat pe Lewandowski să ne dea patru goluri fără să-l faultăm. Va fi eşecul antrenorului dacă nu ne calificăm", a spus ieri "The Special One" la conferinţa de presă.

Jose are şi reţeta revenirii: "Trebuie să dăm un gol rapid şi situaţia se schimbă radical. Apoi, să mai încercăm să marcăm altul şi putem visa pînă în ultima clipă. În 90 de minute se poate întîmpla orice!"


"Nu cred că meciul cu Dortmund va fi ultimul ca antrenor în Ligă la Real. Viitorul meu nu depinde de calificarea în finală"
Jose Mourinho, antrenor Real

"Nu mă preocupă Borussia, ci doar ca echipa mea să joace aşa cum ştie, cu spiritul de învingătoare, compact, unit şi agresiv"
Jose Mourinho, antrenor Real

A semnat deja Ancelotti?!
Postul catalan de radio Cadena Ser anunţă ca sigură înlocuirea lui Mourinho cu Ancelotti din sezonul viitor: "Italianul va pleca în vară de la PSG şi deja a semnat cu Real". Mourinho nu confirmă zvonurile: "Nu ştiu nimic, dar îi puteţi întreba pe şefii clubului ori pe Ancelotti. Şi Klopp a dezminţit că aş pleca".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
flo_ax
flo_ax  •  30 Aprilie 2013, 13:12

eu chiar nu inteleg... atata s-a comentat ca stilul tactic, inchis al lui Mourinho nu se potriveste cu blazonul Realului. Bun. Dar Ancelotti ce joaca? Milan, Chelsea, PSG au jucat vreodata deschis, spectaculos? Asta e mai "italian" ca portughezul.

thumbzilla..
thumbzilla..  •  30 Aprilie 2013, 11:28
Postat de petri_alexandru pe 30 Aprilie 2013, 10:24

Ia uite ba ce poza. Asta se bucura ca un clovn, e clar, nu il ia Pisoarca secund la nationala.

::))))))))

petri_alexandru
petri_alexandru  •  30 Aprilie 2013, 10:24

Ia uite ba ce poza. Asta se bucura ca un clovn, e clar, nu il ia Pisoarca secund la nationala.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează