INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SEMIFINALE LIGĂ / REAL MADRID - BARCELONA (AZI, 21:45, TVR1)

Mourinho crede că "voinţa e cea mai tare forţă motrice" » Inspirat de Einstein!

Jose Mourinho Foto: Reuters
Jose Mourinho Foto: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 27 aprilie 2011 00:00 / Actualizat marti, 26 aprilie 2011 21:19

Antrenorul Realului a şocat iarăşi ieri, dezvăluind mesajul pe care l-a transmis jucătorilor săi pentru a pregăti duelul cu Barcelona

Mourinho rămîne un actor desăvîrşit. Fiecare episod din El Clasico înseamnă şi alt rol interpretat de antrenorul portughez. Dacă înaintea duelului din campionat a sfidat presa prin tăcere, lăsîndu-l să vorbească pe secundul Karanka, ieri s-a întors la discursul ironic, acid, bine asortat cu pilde.

Ca de la un special la un genial, el l-a citat pe Einstein explicînd marele atu al lui Real: "Există o forţă motrice mai puternică decît aburul, electricitatea şi energia atomică: voinţa. Nu sînt vorbele mele, ci ale unui anume Albert. Nu era deloc prost acest Einstein: cu voinţă se poate face orice".

Mourinho l-a înţepat pe Guardiola pentru polemica lansată asupra arbitrului: "Pînă acum existau un mic grup care nu discută despre arbitri şi unul mai mare ce vorbeşte şi îi critică atunci cînd greşesc grav. Ultimului îi aparţin oameni ca mine, mereu gata să-i laude cînd e cazul. Dar a apărut şi a treia categorie de antrenori, din care face parte doar Guardiola, ce critică alegerea arbitrului. N-am mai văzut asta în fotbal, dar vor fi destui susţinători, pentru că echipa lui joacă foarte bine".

"Barcelona este o echipă excelentă, dar nu ştiu dacă e şi cea mai bună din toate timpurile. M-am născut abia în 1963 şi nu ştiu cum se juca fotbalul pînă în anii '70"
Jose Mourinho, antrenor Real

"Nu ştiu dacă un egal ar fi bun sau nu. Depinde de joc. Dacă vom fi mult mai buni, nu-mi convine. Dacă ei merită să cîştige, voi fi mulţumit cu remiza"
Jose Mourinho, antrenor Real

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează