INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - CHELSEA, 1 OCTOMBRIE, 21:45, DIGI1,, DOLCE 1, TVR 1 ŞI LIVETEXT GSP.RO

Mourinho îi ia partea lui Gigi Becali: "Îl cunosc de mult timp" » Ce spune despre patronul Stelei

Articol de GSP - Publicat luni, 30 septembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 30 septembrie 2013 20:23

Managerul lui Chelsea, Jose Mourinho, a dezvăluit că este prieten cu Gigi Becali de foarte mulţi ani şi că speră ca acesta să iasă curînd din închisoare.

"Îl ştiu de mulţi ani şi îmi pare rău de ce i s-a întîmplat. Sper că unde este acum se bucură de performanţele Stelei.

Îi urez să fie fericit acolo unde este, sigur este mîndru de jucătorii săi. E păcat că nu se poate bucura de primul meci acasă din Liga Campionilor.

Sper că se va bucura de meci de la televizor. Îmi doresc să iasă cît mai repede, să se facă dreptate", a afirmat managerul lui Chelsea.

Steaua - Chelsea este mîine, de la ora 21:45, în direct la Digi1, Dolce1, TVR1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
vasglo
vasglo  •  01 Octombrie 2013, 10:59

Pana si Mourinho e oripilat de faptul ca exista o tara in Europa in care esti bagat la inchisoare daca prinzi hotii masinii tale, interlopi notorii, si le dai o corectie, ca accepti un schimb de terenuri propus de stat, tu fiind un privat, schimbul fiind aprobat de cel mai inalt for de securitate al tarii, iar o posibila mita nu a fost dovedita, ca ai intentionat sa premiezi o echipa retrogradata ca sa joace motivat ultimul ei meci din liga 1...Numai intr-o tara "basenoasa" se poate intampla asta..:)))

belagio
belagio  •  01 Octombrie 2013, 01:38

uite cat mare antrenor este mou ..eu nu il vreau la Dinamo..daca pune botul la un puscarias spiritual ca nea jiovani mai bine lipsa... himenul ala a putut sa-i bage lui mou in cap ca, ca este nevinovat varul lui ?? aici este lipsa de caracter si cunoastere a lui mou... despre speta, sau poate ca este doar o declaratie de complezenta....

noelstoica
noelstoica  •  01 Octombrie 2013, 01:04
Postat de supereduardo10 pe 01 Octombrie 2013, 00:02

ce minciuni cata iocrizie si dezimformare ce hal de ziaristi ce hal de echipa slujiti asa aveti si suporterii scursura societatii toata prostimea care crede in gogosile voastre sau cei care habar nu au d e fotbal sau de sport in general. Altfel cum sa ti cu o asa echipa ?

Nu te mai lamenta ca pari(esti) penibil!!!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează
Close