INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN - INTER

Mourinho îi replică lui Van Gaal: "Şi Bayern a avut noroc cu arbitrii"

Articol de - Publicat miercuri, 19 mai 2010 00:00

Războiul psihologic dinaintea finalei de la Madrid, Bayern - Inter, e în toi.

 

Antrenorii celor două finaliste, Louis van Gaal şi Jose Mourinho, sînt prieteni buni din vremea cînd lucrau împreună la Barcelona (foto),  dar nu se menajează deloc. Într-un interviu apărut marţi în Gazzetta dello Sport, Van Gaal a spus că "Inter a fost ajutată în multe dintre meciuri de deciziile greşite ale arbitrilor". Şi a susţinut despre omologul său că "joacă extrem de defensiv".

Atît i-a trebuit lui Mourinho, care a folosit media italiană pentru a replica: "Italienii îşi aduc aminte de partida Bayernului cu Fiorentina, iar englezii de eliminarea lui Raffael. Noi defensivi? Am jucat doar două partide de o asemenea manieră, retururile cu Chelsea şi cu Barcelona. Dar Bayern? Cu Lyon, după eliminarea lui Ribery, atacantul Olici a fost schimbat cu mijlocaşul defensiv Timoşciuk".

În prima manşă a "optimii" cu Fiorentina (2-1), arbitrul Ovrebo i-a acordat lui Bayern un gol, al victoriei, marcat de Klose dintr-un ofsaid care se putea vedea şi din avion. Apoi, în returul cu Manchester United (2-3), din "sferturi", englezii au rămas în zece în repriza secundă, după ce Raffael a văzut al doilea "galben". Aici însă Mourinho n-are dreptate. Brazilianul merita fiecare dintre cartonaşele încasate.

Cît despre afirmaţiile lui Van Gaal, chiar presa italiană a evidenţit mai multe partide din această ediţie a Ligii în care Inter a beneficiat de ajutorul "fluieraşilor". Cea mai scandaloasă a fost prima manşă a semifinalei cu Barcelona (3-1), în care italienilor li s-a acordat un gol din ofsaid, marcat de Milito, şi-au fost iertaţi de un penalty clar, la un fault în careu comis de Sneijder.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
 •  22 Mai 2010, 08:10

finala de acum ar fi trebuit sa fie cea de anul trecut : Barcelona- M.United..

 •  19 Mai 2010, 15:10
Postat de pe 19 Mai 2010, 10:58

Ce chiori, Sneijder nu l-a atins pe trisorul ala de la Barca, defapt toti joaca teatru la barca, ce sa te mai miri.

Ai dreptate: de cum a fost oprit Milito la 0-0 intr-un offside care n-a fost nu zic nimic. La 1-0 nu mai dadea Barca gol pe Meazza si mai lua destule pe contraatac. Oricum, daca am invatat ceva din Liga anul asta: TREBUIE INTRODUSA PROBA VIDEO, altfel multi suporteri vor renunta sa se uite la aceasta competitie. A, si CARTONAS ROSU DIRECT pentru simulare (gen Dani Alves sau Materazzi) pentru ca e de-a dreptul penibil sa te uiti uneori.

 •  19 Mai 2010, 12:41

van gaal sa zica mersi ca inter i-a furat pe barca...cu barca in finala avea sanse mai mici!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează