INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  INTER

Mourinho îl atacă pe Cruyff

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 mai 2010 00:00

Jose Mourinho nu lasă nimic neplătit.

 

Johan Cruyff, fostul jucător şi antrenor al Barcelonei, acum preşedinte de onoare al clubului, a spus despre tehnicianul Interului că "e un antrenor bun, dar n-are şi un caracter pe măsură. Nu poate fi un exemplu pentru jucătorii tineri".

Replica lui Jose a sosit prompt: "Nici eu nu-mi aduc aminte de vreo altă echipă care să fi pierdut calificarea şi apoi să dea drumul la hidrant pe teren pentru ca adversarii să nu poată sărbători".

Mourinho face aluzie la faptul că, după semifinala Barcelona - Inter (1-3, 1-0), terminată cu accederea italienilor în ultimul act de la Madrid, catalanii au dat drumul la aspersoare pe teren, astfel că oaspeţii au fost stropiţi cu apă din belşug în timp ce-şi clamau bucuria.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
 •  05 Mai 2010, 12:36

poti castiga un dolar daca te inscrii cu un anunt pe oursdeal,com

Vezi toate comentariile (1)
Comentează