INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  INTER - TSKA MOSCOVA

Mourinho: "La voi în Rusia se bea multă vodcă"

Articol de - Publicat miercuri, 31 martie 2010 00:00

Jose Mourinho a avut un schimb dur de "amabilităţi" cu ziariştii ruşi şi cu responsabilii lui ŢSKA Moscova la conferinţa de presă de dinaintea "sfertului" programat diseară pe San Siro.

 

 

După ce antrenorul Interului a sugerat că ruşii s-ar fi dopat, aluzie la cei doi jucători suspendaţi o etapă de UEFA pentru că au luat sudafed (Ignaşevici, Alexei Berezuţki), omologul său Leonid Sluţki i-a atras atenţia că "substanţa respectivă nu e pe lista celor interzise".

Un ziarist rus i-a dat lui Mourinho o căciulă căzăcească, spunîndu-i că "e singurul cadou pe care vi-l face ŢSKA" şi apoi l-a ironizat: "Aţi fost la Moscova s-o supervizaţi pe ŢSKA, dar în tribună aţi cam moţăit".

La care Mourinho a replicat prompt: "Eu sînt profesionist. Dorm doar în avion. Dacă s-a crezut altceva, probabil e şi din cauză că la voi se bea multă vodcă".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
 •  31 Martie 2010, 16:27

Trebe sa fii prost rau sa crezi ca mourinho are noroc,, Este un mare tactician, stie cum sa lucreze cu grupul , un fin psiholog. Si are si creier in cap..

brasoveanul1
brasoveanul1  •  31 Martie 2010, 15:29

forza INTER!!!!!!!!!!!!! forza CHIVU!!!

unualtu
unualtu  •  31 Martie 2010, 15:14

zica cine ce o vrea dar e scula de tactician. ia atentia de pe echipa asupra lui prin diferite scandaluri si "razboaie". foarte calculat in aroganta lui.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close