INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN - INTER 0-2

Mourinho şi-a confirmat plecarea la Real în direct la televiziunea germană

Articol de - Publicat duminica, 23 mai 2010 00:00

Încă o palmă pentru Italia din partea lui Jose Mourinho.

 

După ce a criticat de atîtea ori Serie A, antrenorul Interului şi-a confirmat plecarea la Real Madrid nu la o televiune din Peninsulă, ci la postul german SAT 1 (foto).

Invitat la final alături de Louis van Gaal şi de Franz Beckenbauer, Jose a fost întrebat la un moment dat, în portugheză, de către moderatorul emisiunii:

- A fost acesta ultimul dumneavoastră meci pe banca Interului?

Mourinho: Da

- Unde plecaţi? La Real?

Mourinho: Da

- E deja totul clar?

Mourinho: Da

După care tehnicianul portughez a dat mîna cu Van Gaal, cu Beckenbauer, şi-a luat băiatul, pe Jose, l-a ridicat pe umeri şi l-a purtat aşa în faţa unui întreg stadion pînă la vestiare.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
 •  23 Mai 2010, 14:31
Postat de pe 23 Mai 2010, 12:17

Excelent. Mourinho la Real: va omorî fotbalul şi acolo, însă poate că va obţine mult-aşteptatele rezultate. încă vreo doi-trei 'special ones', şi nu cred că o să mă mai uit la Champions League. Iar cînd Urziceniul lui Petrescu era învingătoare (mutatis mutandis!) în Liga I, noi o ironizam sub numele de 'autobază'. Chelsea, Barcelona şi Bayern, trei echipe minunate, cu fotbal minunat, reduse la grupuri de jucători de miuţă. Ce să spun, cu adevărat 'genial'.

fotbalu e pe goluri.. nu pe pase

 •  23 Mai 2010, 14:27

ce-i tot dati cu echipe care joaca deschis... santeti praf cu totii..fotbalul se joaca pe goluri.si daca e pe bani multi e normal sa ti perfectionezi apararea ...daca vreti spectacol duceti-va in curtea scolii....acolo mai vedeti foarfece si calcaie...

 •  23 Mai 2010, 13:28

mourinho e cel mai bun antrenor din lume si inter e cea mai buna echipa din lume la ora actuala,ca sa poti sa te aperi exemplar si la fiecare contraatac sa ai ocazie clara de gol trebuie sa ai jucatori de calitate si un antrenor care stie tactica!Bravo Inter!A fost cea mai buna echipa anul acesta ,a eliminat campioana angliei,campioana spaniei si campioana germaniei,deci a fost cea mai buna!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează