INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  RANIERI E PUS ÎN GARDĂ

"Ne-am fript o dată, acum trebuie să-i batem!"

Articol de GSP - Publicat marti, 28 septembrie 2010 00:00

Antrenorul Romei spune că echipa sa nu are voie să facă paşi greşiţi, după eşecul de la Munchen, şi trage învăţăminte din precedenta confruntare cu CFR din grupele Ligii: "Acum doi ani au cîştigat cu 2-1, ambele goluri fiind marcate de Culio, care joacă şi acum. Să fim pregătiîi şi să reacţionăm".

 

Tehnicianul "giallorossilor" ştie reţeta pentru a trece de trupa lui Cîrţu: "Victoria cu Inter a fost medicamentul de care aveam nevoie. Meciul cu Cluj nu e decisiv, dar e foarte important şi delicat. Trebuie să-i batem şi să luăm cele 3 puncte. Să continuăm pe acest drum cu linişte, determinare şi mult calm. Ei se vor închide şi vor ameninţa pe contraatac, pentru că au jucători rapizi. De aceea e nevoie să fim foarte iuţi în circulaţia balonului şi să profităm de fiecare eroare a lor".

 

Iata si echipele probabile pentru meciul de diseara, de la 21:45, de pe "Olimpico", transmis live de TVR1:

ROMA (4-4-2): Lobont - Cicinho, Mexes, Burdisso, Riise - Perrotta, De Rossi, Brighi, Vucinici - Totti, Borriello. Rezerve: Doni, Cassetti, Juan, Pizarro, Menez, Adriano, Baptista.
CFR CLUJ (4-4-2): Stancioiu - Panin, Alcantara, Cadu', Rada - Dica, Costa, Kone, Culio -Traore, Sforzini. Rezerve: Nuno Claro, Tony, Piccolo, Edimar, Bastos, Hora, De Zerbi.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
danieliorga2000
danieliorga2000  •  28 Septembrie 2010, 14:50

Totusi in ultimii 10 ani Roma are un campionat ,6 locuri secunde,doua cupe ale italiei plus alte 4 finale,cateva sferturi de Champions Legue. Nu e mult dar totusi nu se poate spune ca e o echipa de batut pentru echipele romanesti.

gazistu
gazistu  •  28 Septembrie 2010, 12:09

SPER sai luati iara la 2 parai si sa va mai dea o batuta. sa fiti siguri ca sunteti cei mai prosti, nu dar orikum Roma nu e cine stie ce mare echipa, defapt vreo 6-7 echipe din liga1 o pot bate la 12 noaptea, cand vor italienii; cei roma? ce o castigat roma in ultimii 10 ani? ce mare echipa e? poi steaua, dinamo, crapid, vaslui, cimisoara, CFR si urzicenii o bat la orice ora. roma e o echipa modesta, sa fim seriosi. gazmetanmedias. bl og sp ot .com (fara spatiu :P)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează