INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  TRANSFER

Negocieri pentru Morata finalizate la Cardiff, înaintea finalei: vârful pleacă de la Real pentru 60 de milioane de euro!

foto: reuters
foto: reuters

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat duminica, 04 iunie 2017 00:21

Atacantul lui Real Madrid, Alvaro Morata, ar fi ajuns la un acord cu AC Milan pentru a evolua din sezonul următor în Serie A.


Potrivit publicației spaniole Diario Gol, directorul sportiv al clubului milanez, Massimiliano Mirabelli, a venit special vineri la Cardiff, unde a avut loc finala Ligii Campionilor câștigată la scor de Real Madrid în fața lui Juventus, 4-1, pentru a negocia cu conducerea "galacticilor" trecerea lui Morata la formația din Serie A.

Morata nu este mulțumit de statutul său de rezervă la Real Madrid și își dorește să plece la o echipă unde să poată jucă mai mult. Potrivit publicațiilor din Italia, AC Milan este dispusă să îi achite lui Real Madrid 60 de milioane de euro pentru internaționalul spaniol, care va încasa un salariu anual de aproximativ 7 milioane de lire sterline în cei 5 ani de contract.

Pe lângă AC Milan, spaniolul mai este dorit și în Premier League de Manchester United și Chelsea.

În vârstă de 24 de ani, Morata a venit la Real Madrid în iulie 2016 de la Juventus prin activarea clauzei de răscumpărare în valoare de 30 de milioane de euro, după ce "galacticii" îl vânduseră în iulie 2014 la formația din Serie A pentru 20 de milioane de lire sterline.

Internaționalul spaniol este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 40 de milioane de euro și mai are contract cu "Los Blancos" până în iulie 2021.

42 de meciuri a bifat în acest sezon Morata în toate competițiile, reușind 20 goluri și 6 assist-uri


sursa: metro.co.uk

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
valyomanyd
valyomanyd  •  04 Iunie 2017, 02:47

Italia a trecut la lira sterlina si noi nu am aflat ? :))))))))))))))))

unrapidist_
unrapidist_  •  04 Iunie 2017, 01:48

Ar fi trebuit sa publici articolul mâine dimineață când erai și tu odihnit ,acum visezi numai lire și euroi.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează