INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - BAYERN 4-2 D.PREL. (6-3 LA GENERAL)

Nervi pe Instagram! Frank Ribery i-a distrus pe cei de la Real Madrid și pe arbitrul Kassai: "Un an de muncă grea... Mulțumim, bravo!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 aprilie 2017 09:20

Real Madrid s-a calificat în semifinalele UEFA Champions League după ce a învins-o în dublă manșă pe Bayern Munchen, 6-3 la general.

Sunt multe voci care sar la gâtul arbitrului maghiar Kassai, care a comis câteva erori grave în partida de aseară (Detalii AICI).

Și Frank Ribery se numără printre contestatari. Schimbat aseară după 71 de minute, Ribery a reacționat pe Instagram Story, postâng un mesaj pentru "centralul" de aseară.

"Un an de muncă grea... Mulțumim, bravo!", a fost mesajul de pe una dintre imagini, făcând aluzie că arbitrul Kassai și-a bătut joc de munca bavarezilor de un an de zile.

De asemenea, a postat desene ironice cu fazele în care Ronaldo s-a aflat în ofsaid și o imagine în care se poate observa că Vidal a primit gratuit al doilea cartonaș galben.

Și Vidal a postat pe Instagram o glumă după greșeala de aseară:

c9vr2suxyaa1krw

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  19 Aprilie 2017, 14:38

Urmeaza jaful din "El Clasico", cu Manzano pe post de Livia Stanciu si gata! Mai agatam niste titluri la butoniera, sa ne laudam ca avem palmares galactic.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  19 Aprilie 2017, 14:36

golul 2 bayern e offside: http://prntscr.com/ey8md9

polistul68
polistul68  •  19 Aprilie 2017, 14:21
Postat de Silviu Apostol pe 19 Aprilie 2017, 13:42

Cred ca Bayern a fost "pedepsita" pentru modul in care arbitrul turco-GERMAN a ajutat-o pe Barcelona contra parizienilor ! Ungurul a tras clar cu spaniolii !

Arbitraj slab, fara discutie. Chiar foarte slab....dar daca era cu intentie, il dadea pe Vidal afara mai devreme ( ca putea, a facut vreo 2 faulturi urate), nu dadea penalty ( infractiunea nu a fost atit de clara....l-a calcat un pic...)...si au mai fost citeva decizii, marunte, e drept, impotriva spaniolilor....deci nu cred ca e vorba de intentie...o zi proasta doar...

Vezi toate comentariile (16)
Comentează