INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER CITY - BARCELONA

Noapte pierdută înainte de City » Escapadă nocturnă cu Lionel Messi şi Gerard Pique: au petrecut în cazino înainte de meciul din Ligă

Messi, luni, la sosirea pe aeroportul din Manchester, încadrat de poliţişti // Foto: Reuters +1   FOTO
Messi, luni, la sosirea pe aeroportul din Manchester, încadrat de poliţişti // Foto: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 25 februarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 24 februarie 2015 22:01

Antrenorul Luis Enrique a aflat din ziare despre escapada nocturnă a starurilor sale împreună cu Fabregas (Chelsea), dar le-a luat apărarea. Şi l-a ironizat pe reporterul englez care l-a întrebat despre acest subiect: "Eşti cumva de la propaganda lui Real Madrid?".

Pentru Messi, nu există nici o regulă care nu poate fi încălcată. Barcelona e a lui. Iar antrenorul Luis Enrique nu-i face nimic. Argentinianul, foarte slab sîmbătă, la 0-1 acasă cu Malaga, n-a ţinut cont că urmează un meci foarte important în turul "optimilor" Champions League.

Fabregas nu are meci în Ligă
Duminică noapte, cu nici 48 de ore înainte de partida cu Man. City, "puricele" l-a luat şi pe Pique, întîlnindu-se cu fostul lor coechipier Fabregas, actualul playmaker al lui Chelsea. Care nu joacă însă în Ligă în această săptămînă.

Catalanii au petrecut într-un cazino pînă luni dimineaţă. Chiar dacă, în aceeaşi zi, urmau să zboare 2 ore şi 35 de minute (1.385 km) spre Manchester. Iar aseară să-i înfrunte pe Aguero, Nasri şi David Silva pe "Etihad Stadium".

"Mă interesează doar ce se întîmplă pe teren"
Luis Enrique a aflat de escapada jucătorilor săi din presă. Paparazzii lui Daily Mirror îi reperaseră pe cei trei în centrul Barcelonei. Şi totuşi, tehnicianul nu a luat nici o măsură împotriva lor.

Luni seară, la conferinţă, "Lucho" nu voia decît să scape cît mai repede de acest subiect.

Cînd un reporter de la The Guardian l-a "înţepat", antrenorul i-a răspuns maliţios: "Eşti cumva un jurnalist spaniol deghizat de la propaganda lui Real Madrid? Pe mine nu mă interesează gossipurile, nici viaţa privată a fotbaliştilor. Eu mă concentrez doar la ce se întîmplă pe teren".

"E viaţa noastră. Nu s-a întîmplat nimic. A venit prietenul nostru de la Londra şi ne-am simţit bine" (Gerard Pique, stoper Barcelona)

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (3)
bamse1901
bamse1901  •  25 Februarie 2015, 12:38

dar au castigat

danieb
danieb  •  25 Februarie 2015, 12:37

Si ce daca au petrecut?Au batut pe City chiar si cu o noapte pierduta...Cred ca ii bateau si beti pe astia ai lui Pellegrini..

lapusneanul
lapusneanul  •  25 Februarie 2015, 11:03

chiar daca a ratat 11 m, messi a fost coautor la ambele goluri ale barcelonei, pique a facut unu din cele mai bune meciuri ale sale, asa ca....

Vezi toate comentariile (3)
Comentează