INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FSCB - PLZEN 2-2

Oaspete de seamă la FCSB - Plzen! Chiricheș a venit la meci și a dat verdictul: "Așa cred eu"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 iulie 2017 11:35

Vlad Chiricheș a venit ieri la meciul terminat la egalitate de FCSB cu Viktoria Plzen, scor 2-2, în turul 3 preliminar din UEFA Champions League. 

Fostul fundaș și căpitan al roș-albaștrilor crede în șansele FCSB-ului și chiar a fost mulțumit de jocul ei. 

"E dificil când primești două goluri acasă, dar cred că șansele rămân 50-50. Sper să meargă acolo determinați să câștige și să reușească.

Cred că Steaua a controlat jocul, Plzen a încercat să joace pe contraatac, sunt o echipă de forță, joacă foarte multe mingi lungi, nu mi se pare echitabil, dar ăsta e fotbalul, se întâmplă. Budescu a jucat foarte bine, păcat că s-a accidentat .

Au jucători valoroși, sper să reușească să se creze o echipă puternică", a declarat Vlad Chiricheș la TV Dolce Sport.

...despre viitorul său: "Sunt jucatorul lui Napoli și asta știu deocamdată. Cât despre o revenire în fotblul românesc, nu cred că e momentul meu", a mărturisit Vlad Chiricheș.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  26 Iulie 2017, 15:27

..) in prima repriza piperienii nu au vazut mingea. norocul lor cu singurul fotbalist din adunatura mițoasă, numitul budincă. cel care nimereste in mod constant poarta adversa si nu tuburile catodice ale cubului. omul a profitat de o libera directa la un fault de miop al unui stoper (balonul era la 20 m de numitul alivenci, angajat ca atacant la gazde). si a mai profitat de alt miop, portarul amator al oaspetilor, hazliul bolek, din lolek si bolek. asa s-a egalat scorul pe cub, si mițoasele prezente au crezut marea cu sarea. nu pare echipa spectaculoasa, dar plzen se straduie sa joace fotbalul modern. mițoșii il imita, au numai petarde in lot. doar 2 cat de cat, susamintitii budincă si alivenci.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close