INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  TWENTE - FC VASLUI, MARŢI, 21:45, LIVETEXT PE GSP.RO

Olandezii de la Twente jubilează după eşecul Vasluiului cu Rapid

Vasluienii nu i-au speriat pe olandezii de la Twente Foto: Alex Nicodim
Vasluienii nu i-au speriat pe olandezii de la Twente Foto: Alex Nicodim

Articol de , - Publicat duminica, 24 iulie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 23 iulie 2011 22:59

Vasluienii au fost spionaţi la meciul cu Rapid de oficialii lui Twente, care au plecat din Regie încrezători şi cu un DVD primit de la giuleşteni


Înfrîngerea categorică pe care vasluienii au suferit-o în faţa Rapidului le dă mari speranţe oficialilor lui Twente înaintea primei manşe din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, programată marţi, la Arnhem, în Ţara Lalelelor.

Trimişii lui Co Adriaanse au urmărit cu interes partida încă de la început şi s-au mirat cînd l-au văzut pe Sînmărtean pe teren, crezînd iniţial că acesta nu va putea juca deoarece e accidentat. Mijlocaşul ofensiv al Vasluiului a fost, de altfel, singurul care s-a făcut remarcat de către olandezi, care au declarat la final: "E tehnic, se vede că e de calitate, la el va trebui să fim atenţi!".

La final, oficialii lui Twente au plecat cu speranţe mari pentru întîlnirea de peste două zile, dar şi cu un DVD cu meciul de vineri, pe care l-au primit de la oficialii giuleşteni.


"Mai avem cîteva zile pînă la meciul din Olanda şi trebuie să depăşim eşecul cu Rapid. Putem scoate un rezultat bun cu Twente, va fi cu totul şi cu totul alt meci"
Constantin Zotta, preşedinte Vaslui

Negocieri cu Digi şi TVR
Cu trei zile înaintea partidei Twente - Vaslui, prima manşă din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, nu s-a stabilit încă cine va transmite întîlnirea de la Arnhem. DigiSport şi Televiziunea Română negociază pentru achiziţionarea drepturilor de televizare a partidei tur, programată pe 26 iulie, de la ora 21:45. De manşa secundă, care se va disputa pe 3 august, pe stadionul de la Piatra-Neamţ, la ora 20:45, sînt interesate trei posturi TV: TVR, DigiSport şi Sport.ro.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (11)
fremenash
fremenash  •  25 Iulie 2011, 02:15
Postat de vladutz13 pe 24 Iulie 2011, 02:04

Ce frumos ar fi ca de fapt meciul asta sa fi fost un teatru ieftin..... miza este evident uriasa, 10-15 milioane de euro, merita sacrificat un meci din campionat ca sa-i pacaleasca pe olandezi!!!

si steaua la fel a facut nu ? ne pacaleste pe toti ca e varza si o sa ne surprinda in europa :)) acolo o sa bata tot... si o sa o castige :))) cu descultii aia de jucatori

heraklis
heraklis  •  24 Iulie 2011, 21:17

Daca pierd mansa dubla cu twente Vaslui revine in play-off europa league, daca se califica mai departe si pierd dubla din play-off C.L. trec automat in grupele Europa league !

haxor
haxor  •  24 Iulie 2011, 15:32
Postat de dany1986 pe 24 Iulie 2011, 11:15

vaslui nu are antrenor pt obiectivele pe care le are ,ce trofee a castigat hizo ca antrenor pana l 64 de ani ? dusan uhrin ar fi bun l vaslui.iar l twente pierde cu 2-0

asta cam asa e, babalacul ala de Hizo e mentinut in post de jucatori ca Wesley, Adailton, Sanmartean,...nu e de Vaslui si cu tot respectul ptr Hizo in schimb asta e adevaru, ce-o castigat la anii lui? Ma streseaza pe mine cand il vad tipand pe marginea terenului dapoi pe fotbalisti :-))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează