INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CUPA CAMPIONILOR

Declarații unice! Paolo Maldini și-a adus aminte de momentul în care a jucat finala Cupei Campionilor contra Stelei

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 septembrie 2015 17:00

Paolo Maldini a vorbit despre finala Cupei Campionilor din 1989, cînd AC Milan a trecut cu 4-0 de Steaua lui Anghel Iordănescu, antrenorul de atunci al roș-albaștrilor.

"A fost superb, pentru că nu cred că ar mai fi posibil să joci împotriva unei echipe din România, care cred că avea două autocare cu suporteri, spre deosebire de cei 90.000 ai lui Milan. Stadionul nu era împărțit așa cum se întîmplă acum.

A părut o șansă unică. Așa credeam. Forța și spiritul au făcut ca AC Milan să ajungă de alte șapte ori în finală", a spus Paolo Maldini, conform Dolce. Italianul este ambasadorul Ligii Campionilor anul acesta. Finala va avea loc pe San Siro.

Steaua a pierdut finala Cupei Campionilor din 1989 cu 0-4, după cele două duble reușite de Gullit și Van Basten. Paolo Maldini, ajuns între timp la 47 de ani, a jucat atunci tot meciul.

Citește și:

Gică Popescu, prima reacție după atacul furibund al lui Ionel Ganea
Nationala
Gică Popescu, prima reacție după atacul furibund al lui Ionel Ganea
Transfer de ultimă oră în Superligă » L-au adus pe noul Compagno: cine e „tancul” de 1,98 metri!
Superliga
Transfer de ultimă oră în Superligă » L-au adus pe noul Compagno: cine e „tancul” de 1,98 metri!
Gigi Becali, ultimele detalii despre țintele din perioada de mercato: „Voi investi 3-4-5 milioane” + „Cu Chipciu nu putem merge în Champions League”
Superliga
Gigi Becali, ultimele detalii despre țintele din perioada de mercato: „Voi investi 3-4-5 milioane” + „Cu Chipciu nu putem merge în Champions League”

A ales Louis Munteanu? Disputat de FCSB și Rapid, atacantul a fost filmat cântând despre rivală: „Are valoare d'aia mare / Și știu că nu vă convine”

Mihai Pintilii, despre cel mai greu adversar din carieră: „Era un «bighidiu» d-ala mic. Dădeam cu ură în el, dar nu cădea. Dă-te-n... Doamne, iartă-mă”


Comentarii (23)
caminero
caminero  •  06 Septembrie 2015, 21:57
Postat de randoom_._ pe 06 Septembrie 2015, 17:36

bine ca vad toti cat de *** sunt rapidistii si cat de putin stiu despre fotbal. a fost o minune in 1989 numai faptul ca am ajuns pana in finala. practic,ac milan din 1989 a fost prima echipa cosmopolita din lume,cu cei mai buni jucatori din lume in acel moment. nimeni nu avea nicio sansa impotriva acelei echipe a lui milan in 1989. oricum,bine ca va desfiintati,chiar o meritati. chiar daca toti *** laudau non stop Steaua in ultimi 10 ani si apareai tu acuma sa spui prostia aia monumentala si tot meritati sa va desfiintati,***. incredibil. macar bine ca vad toti cat de *** sunteti.

Din nou ești dobitoc și imbebou, cum te știm de-o viață, și scrii numai netozii. Cum să fie Milan echipă cosmopolită, mitoman prost ce ești, cînd avea doar 3 străini (Gullitt, Rijkaard, van Basten) în lot, că așa era regula în Italia pe atunci?!? legea Bosman era hăt-departe ...

red77
red77  •  06 Septembrie 2015, 18:07

si la ora actuala tot vreo 2 autocare de suporteri au :))))))

1425838917717550
John Milne  •  06 Septembrie 2015, 17:57

De Rusinea Insolventa din groapa nu-si aduce aminte dacat Stalin si Beria . Nu a contat niciodata in fotbalul local balkanist si in cel European . O mizerie de club "sportiv" .

Vezi toate comentariile (23)
Comentează