INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ - BRAGA 3-1

Paulo Sergio e modest după cea mai bună performanţă a carierei: ”Am reuşit totul împreună”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 21 noiembrie 2012 01:24

Tehnicianul lusitan nu a uitat şi aportul predecesorului său, Ioan Andone

Rui Pedro a ţinut prim-planul unei seri magice, dar inspiraţia CFR-ului a venit de pe bancă. Mutările lui Paulo Sergio au lăsat Braga fără replică, însă lusitanul nu şi-a arogat aproape nici un merit. Ba mai mult, a ţinut să reamintească aportul lui Ioan Andone, fostul tehnician care a adus 4 puncte în mandatul său. "Nu a fost o victorie uşoară, a trebuit să muncim foarte mult ca să obţinem această victorie. Eu unul nu am făcut nimic singur, am reuşit toţi împreună. Trebuie să-l felicităm şi pe domnul Andone pentru cele patru puncte obţinute. Organizarea foarte bună, ambiţia noastră şi faptul că am reuşit să punem în practică tot ce ne-am propus ne-a adus această victorie. În plus, am avut şi marile ratări ale partidei, astfel că pot să mă declar mulţumit", a spus Paulo Sergio.

Click aici pentru rezumatul VIDEO şi FOTO!

Tehnicianul lui CFR a comentat şi şansele de calificare ale echipei în "optimile" Champions League. "Sincer să fiu mă aşteptam să fim calificaţi cu Galata, dar nu fost aşa. Am reuşit să ne calificăm în primăvata europeană, iar acum vom pregăti meciul cu Manchester pentru a obţine un rezultat pozitiv. Indiferent de ce formaţie va alinia United, ei sînt un club puternic. Îi cunosc foarte bine pe cei de la Braga şi sînt sigur că vor intra să dea totul pentru a învinge Galata. Să vedem dacă vor putea", a conchis antrenorul portughez.

CLASAMENT
1. Manchester United 5 4 0 1 9-5 12p
2. CFR 5 2 1 2 8-7 7p
3. Galatasaray 5 2 1 2 5-5 7p
4. Braga 5 1 0 4 6-11 3p
Ultima etapă: Manchester - CFR Cluj, Braga - Galatasaray (5 decembrie)

"A fost greu ca să ajungem pînă aici, jucăm din trei în trei zile, am mîncat doar o ciorbă, acum va trebui să vedem ce avem la felul doi"
Paolo Sergio

"Noi sperăm să fie calificare în Champions League, victoria Galatei ne-a mai estompat puţin bucuria. Trebuie să mergem cu încredere la Manchester, unde cred că vom scoate un rezultat bun"
Iuliu Mureşan, preşedinte CFR

"Rezultatul e absolut meritat, o victorie a băncii tehnice, sper să ne alimentăm cu această victorie pentru următorul meci cu Manchester. Echipa a fost de nota 8,5"
Arpad Paszkany, patron CFR

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
walhalla
walhalla  •  21 Noiembrie 2012, 12:49
Postat de elsopotyi pe 21 Noiembrie 2012, 10:01

VICTORI FRUMOASA, O PALMA DATA CELOR CARE VORBESC DE LUNI DE ZILE DE -O SINGURA FOMATIE-NIMIC DE RESTUL DIN TARA.CFR CU ANDONE A FACUT MINUNE A AJUNS PE FORTE PROPRI, SI ACUM LA FEL CU SERGIO PAULO.BRAVO LOR PATRONULUI SI DLMURESAN, TOTI ANGAJATI AI CFR.CFR A ADUS FAIM LUI MITICA, SANDU INDIRECT DE SI AU BATUT JOC DE CFR CU ARBITRAJ DIRIJAT DE VALIZA..ASTA E , VIATA GREA FARA PROPAGANDA TV LA EMISIUNI FACUT PENTRU VALIZA.

Ho, ma ! Valiza era o contrapondere la Bilica.

walhalla
walhalla  •  21 Noiembrie 2012, 12:44

Felicitari ! Chiar daca n-are "fata de antrenor", vorba unuia care n-are minte. Stie Mudura, ce stie... Nu-mi pot da seama cum poti judeca un antrenor de la televizor, cand tu nu esti in stare sa legi doua fraze coerente, pe deasupra mai si strangi oamenii de gat. De data asta Paolo Sergio a dovedit ca este un bun antrenor, prin formula de echipa introdusa in teren, atat de criticata inaintea meciului de diversi "specialisti". Usor de dat din gura, mai greu acolo pe banca. Succes pe mai departe.

elsopotyi
elsopotyi  •  21 Noiembrie 2012, 10:01

VICTORI FRUMOASA, O PALMA DATA CELOR CARE VORBESC DE LUNI DE ZILE DE -O SINGURA FOMATIE-NIMIC DE RESTUL DIN TARA.CFR CU ANDONE A FACUT MINUNE A AJUNS PE FORTE PROPRI, SI ACUM LA FEL CU SERGIO PAULO.BRAVO LOR PATRONULUI SI DLMURESAN, TOTI ANGAJATI AI CFR.CFR A ADUS FAIM LUI MITICA, SANDU INDIRECT DE SI AU BATUT JOC DE CFR CU ARBITRAJ DIRIJAT DE VALIZA..ASTA E , VIATA GREA FARA PROPAGANDA TV LA EMISIUNI FACUT PENTRU VALIZA.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează