INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  AS ROMA - BARCELONA 3-0

Câștiguri financiare enorme asigurate de AS Roma! + câți bani a pierdut Barcelona prin eliminarea din Liga Campionilor

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 aprilie 2018 09:10

Eliminarea-șoc a Barcelonei din sferturile de finală ale Ligii Campionilor în fața lui AS Roma dă o gaură din punct de vedere financiar pentru catalani. Italienii s-au impus cu 3-0 și s-au calificat mai departe, deși în tur pierduseră cu 1-4. 

Cotidianul El Mundo Deportivo scrie că Barcelona va avea o pierdere de cel puțin 10 milioane de euro în următorul sezon din cauza eliminării din Ligă. Pentru calificarea în semifinale, Barcelona ar fi primit 7.5 milioane de euro, iar din market pool și din vânzarea biletelor se mai obțineau alte 3 milioane de euro.

În plus, catalanii aveau promise și 5 milioane de euro din partea sponsorului principal dacă ar fi câștigat Liga Campionilor.

De partea cealaltă, AS Roma și-a asigurat până acum nu mai puțin de 81 de milioane de euro din market pool, bilete și bonusuri de performanță.

Vezi VIDEO cu golurile partidei!

30.000.000 €ar fi câștigat Barcelona dacă ar fi triumfat în campionat, Cupă și Liga Campionilor

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
10210633117641974
Constantin Odageriu  •  11 Aprilie 2018, 13:49

Asa se întâmplă când extratereștrii Barcelonei au o Întâlnire de Gradul 3 (-0) cu pământenii de la Roma... S au crezut superiori si au plecat cu coada intre picioare... Congratulazioni ROMA!

negru.vodka
negru.vodka  •  11 Aprilie 2018, 12:58

pierderea nu e acolo...pierderea trebuie cautata in campaniile paguboase de transferuri din ultimii ani

ray51
ray51  •  11 Aprilie 2018, 12:14

Cu banii astia (din eventualul castig) nu si-ar fi luat nici macar un sfert de jucator adevarat !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează