INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN - ATLETICO (AZI, 21:45, DOLCE 2, TV SPORTRO)

Piticul tupeist » Griezmann i-a înțepat pe munchenezi înaintea returului de azi: ”Nu mai sunt așa puternici”

Articol de - Publicat marti, 06 decembrie 2016 00:00

Are doar 1,76 metri înălțime, dar un tupeu fantastic. Antoine Griezmann i-a bătut pe nemți pe unde i-a prins.

Cu Atletico a eliminat-o pe Bayern în semifinalele Ligii 2015-2016, marcând la Munchen golul calificării madrilenilor. Iar cu "naționala" Franței i-a trimis acasă pe campionii lumii de la Euro 2016. Tot în semifinale. Și chiar cu două goluri înscrise!

Iar acum, când a dat din nou de Bayern, în grupele Ligii, o ia și peste picior. Înaintea returului de diseară, atacantul lui Atletico a spus că "Bayern nu mai e așa de puternică. Pe vremea când era antrenată de Guardiola juca un fotbal de mai bună calitate". Ca și cum nu era de ajuns că a bătut-o la Madrid, în prima manșă (1-0), și i-a suflat deja primul loc în grupă! Replica tabloidului Bild: "Bayern, arată-i gigantului Griezmann ce poți!".

3 victoriiare Griezmann în duelurile cu nemții: două contra lui Bayern, una împotriva Germaniei. A marcat 3 goluri

"Bayern a jucat cel mai frumos fotbal sub conducerea lui Guardiola. Aceasta e moștenirea lui"
Karl-Heinz Rummenigge, director executiv Bayern

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ray51
ray51  •  07 Decembrie 2016, 09:45

Ce bine e ca in viata sa fii echilibrat. Pana la urma meciul a fost castigat de Bayern.

brandremist
brandremist  •  06 Decembrie 2016, 11:14

Pitic??? V-ați țăcănit complet? Băiatul e firav, dar nu e scund. Țineți voi morțiș să râdeți de fizicul lui ca niște jurnaliști respectabili ce sunteți!! Dar dacă ăsta e pitic, Stanciu/Popa/Torje ce sunt, mă? Furnici?? Apropo, știți care e media de înălțime a bărbatului român? Vă spun eu: 1.71 cm. MEDIA, bă!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close