INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FC PORTO - JUVENTUS 0-2

Pjanici a dezvăluit strategia câștigătoare din meciul cu Porto, 2-0: ”I-am obosit și i-am lovit”

Pjaca a speculat pasa primită de la Layún și a deschis scorul pe
Pjaca a speculat pasa primită de la Layún și a deschis scorul pe "das Antas" // Foto: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 24 februarie 2017 00:00

Cu un om în plus din minutul 27, Juve a presat cu calm, iar inspirația lui Allegri a decis, rezervele Pjaca și Dani Alves înclinând balanța.

Juventus e cu un picior și jumătate în "sferturi", după 2-0 în turul de la Porto. Fără a străluci, și-a măcinat adversarul, profitând de avantajul oferit de eliminarea timpurie a lui Telles (27).

"Rămasă în inferioritate, Porto s-a închis bine. Dar noi am știut cum să-i obosim și la momentul potrivit i-am lovit. Allegri ne-a zis să avem răbdare că golurile vor veni", a dezvăluit Pjanici strategia adoptată.

Diferența a fost făcută de inspirația lui Allegri. Rezervele introduse au punctat imediat: Pjaca, la 5 minute după înlocuirea lui Cuadrado, Dani Alves, la unul singur de la schimbarea lui Lichtsteiner!

"De trei zile parcă e alt jucător. M-a speriat la antrenamente cu atitudinea lui. A înțeles că în Italia nu ține cu jumătăți de măsură", a explicat Allegri reușita atacantului croat, adus în vară cu 23 de milioane euro de la Dinamo Zagreb și revenit în forță după fractura ce l-a ținut pe margine trei luni.

"Am făcut bine schimbările, Leo?"

Trimis în tribună de Allegri, Bonucci a văzut meciul stingher în loja oficialilor bianconeri. Nu s-a manifestat deloc la primul gol, dar a sărit de pe scaun și s-a bucurat ca un ultras la reușita lui Dani Alves.

Iar tifosii l-au ironizat pe net, făcând aluzie la înlocuirea lui Marchisio sugerată vineri antrenorului, în jocul cu Palermo. "Leo, am făcut bine acum schimbările?", l-ar fi întrebat Allegri.

Călcat de "expresul" Lichtsteiner!

Accidentare horror suferită de Héctor Herrera, în minutul 50. Mijlocașul mexican a fost călcat pe piciorul stâng de Lichtsteiner, care i-a provocat două răni adânci, necesitând 17 puncte de sutură. Totuși, Herrera a terminat jocul, iar elvețianul, scăpat cu "galben", a ieșit în minutul 73.

76,6%a fost posesia lui Juventus în meciul de la Porto. Record al Ligii de când se monitorizează meciurile (2003-2004)

34de goluri s-au marcat în turul "optimilor" Ligii, recordul acestei faze în ultimii 60 de ani. În CCE ediția 1956-'57 au fost 38

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează