INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  OLYMPIQUE LYON - REAL MADRID 1-0

Pjanici: "Ştim cum o putem elimina pe Real Madrid"

Articol de - Publicat joi, 18 februarie 2010 00:00

Jucătorul francezilor de la Olympique Lyon, mijlocaşul Miralem Pjanici, spune că echipa are "reţeta" pentru a o elimina pe Real Madrid din Liga Campionilor. Fotbalistul de 19 ani crede că spaniolii nu au evoluat ca o adevărată echipă în meciul tur din optimile competiţiei, acesta fiind motivul pentru care formaţia lui Manuel Pellegrini a pierdut cu 0-1.


- Crezi că o puteţi elimina pe Real Madrid din Liga Campionilor?

- Real nu e invincibilă, am văzut asta în meciul direct, dar şi în cîteva partide din campionatul spaniol. Ştim cum putem s-o eliminăm. Sînt sigur că putem merge mai departe în această competiţie dacă în meciul retur, de la Madrid, jucăm la fel cum am făcut-o pe terenul nostru.

- Care a fost atmosfera din vestiar după victoria voastră?
- Cred că puteam la fel de bine să cîştigăm cu 2-0. Adevărul e că echipa a mers foarte bine din toate punctele de vedere, iar asta ne va ajuta din punct de vedere moral şi în Ligue 1. Ne-am apărat cu toată echipa, am atacat în acelaşi mod. Nu ne-a interesat cine va marca. Era important să ne apărăm şi să cîştigăm. Într-o astfel de situaţie, Real Madrid nu a putut face nimic. A văzut toată lumea şi nimeni nu poate spune că nu am meritat victoria. Acum trebuie să luptăm şi în meciul retur, să dăm totul.

- Te-a surprins prestaţia vedetelor formaţiei spaniole?
- Cristiano şi Kaka sînt fotbalişti valoroşi, dintre cei mai buni ai momentului, dar au putut învinge singuri. Spre deosebire de noi, cei de la Real Madrid nu au jucat ca o echipă şi din această cauză au pierdut meciul.

sursa: as.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează