INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  VIKTORIA PLZEN - FCSB, AZI, 21:15, TVR 1, GSP.RO

Plzen - FCSB // Alibec, luat tare înainte de meciul cu cehii: "Nu-l va mai căuta nicio echipă"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 august 2017 18:09

Viktoria Plzen se va duela cu FCSB astăzi, de la ora 21:15, în manșa a doua a turului III al preliminariilor UEFA Champions League. Meciul va fi în direct pe TVR 1 și liveTEXT pe GSP.RO. În tur, scorul a fost egal, 2-2.

Înainte de meciul cu formația cehă, Sorin Paraschiv, fost căpitan al celor de la FCSB, a vorbit despre Denis Alibec și l-a avertizat pe acesta, spunând că trebuie să renunțe la protestele din timpul meciului.

"Alibec are personalitate și a demostrat-o și la Viitorul. Îmi aduc aminte că am jucat împotriva lui și se vedea de atunci că e un fotbalist cu o personalitate mai aparte. El era foarte tânăr, dar se certa și cu adversarii, mai striga și la ceilalți din echipă. Uneori e bună acestă personalitate, dar alteori strică.

Gesturile pe care le face pe teren nu-i fac bine. Dacă vin scouteri din străinătate și-l văd așa, nu-l va căuta nicio echipă. Au fost scouteri în trecut care au notat dacă stă pe jos și dacă e disciplinat în teren. Asta contează mult, pe lângă ce faci tu ca fotbal. La nivelul campionatului nostru se permit, dar afară nu ai șanse cu o astfel de atitudine.

El a fost crescut așa. E foarte greu să-l mai schimbi. El e însă un jucător foarte bun. Ce face el nu pot face unii atacanți din străinătate", a spus Paraschiv la TV Dolce Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează