INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  POLI TIMIŞOARA - VFB STUTTGART ÎN PLAY-OFF-UL CHAMPIONS LEAGUE

Presa germană o ironizează pe Poli: "Timi...cum?"

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 august 2009 00:00

"Timi…cum?", a titrat cotidianul german Bild, referindu-se la formaţia FC Timișoara, adversara echipei VfB Stuttgart în play-offul Ligii Campionilor.

"Timi…cum? Asta da noroc. Dintre toți posibilii adversari, precum Atletico Madrid, Celtic Glasgow sau Fiorentina, a ieșit din urnă Timișoara, de departe cel mai necunoscut club . Cei mai buni jucători ai săi sunt Pantilimon și Bucur. Dacă nu cu Timișoara, atunci împotriva cui să obții calificarea?", a scris Bild.

Ziarul Stuttgarter Zeitung păstrează nota. "VfB va juca în Liga Campionilor cu "nimeni" FC Timișoara, cel mai slab adversar cu care putea nimeri la tragerea la sorți", a scris cotidianul german.

Mediafax

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (62)
cluj_napoca_suntem_noi
cluj_napoca_suntem_noi  •  11 August 2009, 11:31

Ce ma rad eu cand au sa plece nemtii cu supozitorul in fund de aici :))

 •  10 August 2009, 09:49

poate domnisorii nemzotoci doresc sa simta pe propria piele ce au simtit cei de la sahtior, sau poate pur si siplu ziarul bild este numai cel mai mare ziar de scandal din germania, care in totdeauna are titluri provocatoare pe prima pagina... ar fii chiar posibil sa-i batem si atunci sa vedeti ce scrie j egul ala de ziar despre echipa nemtotoaca... bild = cancan numai ca mult mai raspindit datorita faptului ca exista foatre multi nemti prosti si inculti...

reality
reality  •  09 August 2009, 01:17

eu chiar ma bucur sa fie cu trompele pe sus domnii nemti, poate reusim sa-i invatam iar cum se pronunta gol in romaneste. Poate facem iar ce a facut Rapid de le-au luat nemtii frica acu 2 ani, ar fi cea mai frumoasa figura inca vreo 3-4 puncte la zestrea UEFA a Romaniei. HAIDE POLI!!!

Vezi toate comentariile (62)
Comentează