INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ

Preşedintele federaţiei portugheze dezvăluie avantajul celor de la Braga în faţa clujenilor: "Avem spion în vestiarul lui CFR" :)

Felgueiras, fost la Braşov, este excelent în poarta Clujului. Dar Braga e clubul care l-a lansat spre România // Foto: Vakarcs Lorand +1   FOTO
Felgueiras, fost la Braşov, este excelent în poarta Clujului. Dar Braga e clubul care l-a lansat spre România // Foto: Vakarcs Lorand

Articol de - Publicat vineri, 31 august 2012 00:00 / Actualizat joi, 30 august 2012 23:31

Felgueiras, portarul Clujului transferat de la Braga, era ţinta glumei lui Fernando Gomes. Şi tot el spunea aseară: "O echipă care a eliminat-o pe Udinese nu se poate teme de CFR".

Tragerea la sorţi a grupelor Ligii tocmai s-a încheiat. Grimaldi Forum e ca un furnicar. Lume multă, costume de firmă, parfumuri scumpe. Şi nume mari ale fotbalului.

Uite-l pe Denis Law! Celebrul atacant britanic al anilor '60-'70, cu peste 300 de meciuri la Man. United, una dintre adversarele Clujului. E un simpatic Denis.

- Ce vă spune CFR?, îl întreb.
Mă priveşte amuzat:
- Cine?

Completează rîzînd: "Nimic". Scoţianul a fost primul invitat la tragerea la sorţi, s-a ocupat de echipele din urna 1. Law n-a părut interesat de bolul 4, cu CFR :), deşi ManU va veni la Cluj. Dar ce zic lusitanii şi turcii despre Braga şi Galata?

Galatasaray: "Îi sîntem datori lui CFR"
Trece pe lîngă mine Fernando Gomes, preşedintele federaţiei portugheze din decembrie 2011, cel care l-a înlocuit, după 15 ani, pe Gilberto Madail. Un tip stilat, în jur de 60 de ani. E foarte amabil. Se opreşte să vorbim, dar nu ne lasă prea multe speranţe: "Braga, o echipă care a eliminat-o pe Udinese în play-off, nu se poate teme de CFR". Şi, glumind, îmi mai dă un motiv. "Avem cel mai bun spion în vestiarul românilor". Felgueiras, goalkeeperul transferat chiar de la Braga.

Apoi, Gomes se îndepărtează. Însă, nu departe, este reprezentantul Galatei. Lutfi Aribogan, fost faimos baschetbalist turc, acum director executiv la Cim-Bom-Bom, e prea înalt ca să scape neobservat. Îmi mărturiseşte:

- Le sîntem datori celor din Cluj, pentru că, eliminînd-o pe Basel, ne-au plasat pe noi în urna a treia. Dar n-avem încotro, trebuie să-i batem.

- Aţi văzut CFR-ul?
- Sincer, o singură dată, la returul cu Basel. Tocmai ca să vedem care va fi soarta Galatei. Altfel nu ne-am fi uitat.

Toţi se consideră favoriţi în faţa campioanei noastre. Poate totuşi, îi vom încurca pe aceşti favoriţi.

Luce n-a avut noroc
O grupă grea (E) pentru Mircea Lucescu în Ligă. Şahtior a fost în urna a 2-a la tragere, dar are doi adversari extrem de puternici: Chelsea şi Juventus. Ultima echipă din seria sa e modestă însă: danezii de la Nordsjaelland. "Grupa morţii", fără nici o îndoială, este D, cu patru campioane importante: Real Madrid, Man. City, Ajax şi Borussia Dortmund.

"Nu ne propunem să cîştigăm Champions League. Grupa noastră nu e nici cea mai uşoară, dar nici cea mai dificilă. Braga şi Galatasaray sînt accesibile" (Iuliu Mureşan, preşedinte CFR)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
agb87
agb87  •  31 August 2012, 16:53
Postat de tripp pe 31 August 2012, 15:09

Daca ai vrut sa ,,pari,, sarcastic, mai ai de invatat, esti prea panara'ma pentru vremurile atsea, dar nu e vina ta, e vina celui care a ,,lasat rodul,,......

:)) esti hilar, penibil si trist =))) Nu stiu cum sa gasesc o cale sa iti spun asta, dar de la un anumit nivel, umorul poate depasi capacitatea de intelegere a unora, iar unii dintre acestia pot folosi remarci cum ar fi "panara'ma pentru vremurile atsea", incercand in obscuritatea mintii lor sa puna cratima intre "panara" si "ma", dar in final nereusind decat un apostrof amarat? =))) Oricum...revenind la situatia CFR-ului, ei chiar pot alinia un prim 11 portughez cu inca un transfer...

tripp
tripp  •  31 August 2012, 15:09
Postat de agb87 pe 31 August 2012, 10:32

eu propun ca la meciul cu Braga, CFR sa alinieze urmatoarea formula de start: Felgueiras (Nuno Claro)-Pinto,Cadu,Camora,Diogo-Celestino,Valente,Bastos-Rui Pedro, Ronny, ???. Atentie!, trebuie adus inca un atacant care sa vorbeasca nativ portugheza, de preferat portughez :))

Daca ai vrut sa ,,pari,, sarcastic, mai ai de invatat, esti prea panara'ma pentru vremurile atsea, dar nu e vina ta, e vina celui care a ,,lasat rodul,,......

agb87
agb87  •  31 August 2012, 10:32

eu propun ca la meciul cu Braga, CFR sa alinieze urmatoarea formula de start: Felgueiras (Nuno Claro)-Pinto,Cadu,Camora,Diogo-Celestino,Valente,Bastos-Rui Pedro, Ronny, ???. Atentie!, trebuie adus inca un atacant care sa vorbeasca nativ portugheza, de preferat portughez :))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează