INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CHELSEA - PSG

Previziunea lui Jose Mourinho înainte de returul cu PSG: "Ăsta va fi scorul final"

Articol de GSP - Publicat luni, 07 aprilie 2014 00:00 / Actualizat luni, 07 aprilie 2014 22:50

Antrenorul echipei Chelsea Londra, Jose Mourinho, a declarat înaintea meciului retur cu Paris Saint-Germain din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, că scorul final al dublei manşe va fi 4-3 sau 5-4, dar nu a precizat dacă formaţia sa va fi cea care se va califica în semifinale.

"Am jucat peste 100 de meciuri în Liga Campionilor, dar nu ştiu cum se va termina mîine. Jucătorii mei vor să-şi demonstreze calitatea, încrederea şi ambiţia.

Ne vom asuma riscuri, ştim ce avem de făcut. Dacă PSG va fi eliminată, va fi o mare deziluzie pentru ei. Dacă noi vom fi eliminaţi, ar fi ceea ce mulţi aşteaptă.

Cred că vom cîştiga, iar scorul general va fi 4-3 sau 5-4. Eu cred în continuare, jucătorii la fel, iar asta este tot ce contează", a spus Mourinho, informează site-ul oficial al UEFA.

Partida Chelsea Londra - Paris Saint-Germain, din manşa secundă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, se va disputa marţi, de la ora 21.45. PSG s-a impus, în tur, pe teren propriu, cu scorul de 3-1.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
xnread
xnread  •  08 Aprilie 2014, 15:41
Postat de submarina pe 08 Aprilie 2014, 07:49

Chelsea are potentialul necesar pentru a o elimina pe PSG...dar de asta data ii mai trebuie si noroc...

Buna ziua.Stiti cum este:exact cum ai face comparatie intre submarin britanic Vanguard-class si unul francez tip Rubis-class.In mod categoric,submersibilul Hexagonului va avea castig de cauza fiind unul predispus atacului.Akula/Rechinul dvs insa i-ar putea face fata..

sandokhan97
sandokhan97  •  08 Aprilie 2014, 08:15

Chelsea a obosit, nici pt PL nu cred ca ar mai putea sa tina pasul cu City si Liverpool. Cred ca s-a adunat oboseala si putina neincredere in jucatori. Nu ii vad calificati mai departe. PSG are sanse bune de a merge mai departe, doar o minune ii mai poate aduce pe londonezi in semi

submarina
submarina  •  08 Aprilie 2014, 07:49

Chelsea are potentialul necesar pentru a o elimina pe PSG...dar de asta data ii mai trebuie si noroc...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează