INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  TOTTENHAM - REAL MADRID 3-1

Prima reacție a lui Zidane după eșecul categoric cu Tottenham: "Nu voi fi deloc îngrijorat în acest sezon"

FOTO: REUTERS
FOTO: REUTERS

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 noiembrie 2017 23:47

Zinedine Zidane, antrenorul lui Real Madrid, a vorbit despre înfrângerea suferită de echipa sa pe terenul lui Tottenham, 1-3, în grupele Ligii Campionilor.

"Nu sunt îngrijorat pentru înfrângere și nu voi fi deloc îngrijorat în acest sezon. Adversara noastră a jucat mai bine, iar lucrurile nu au mers deloc în favoarea noastră.

Nu suntem în criză. Astăzi nu ne-am creat șanse , deci nu am reușit să marcăm. Sunt sigur că vom reuși să întoarcem situația în favoarea noastră. Am pierdut azi, dar sezonul e foarte lung. Trebuie să ne felicitm adversra, a fost cu siguranță echipa mai bună.

Trebuie să reflectăm asupra acestui meci. Suntem toți foarte dezamăgiți", a declarat Zidane, la finalul meciului cu Tottenham, 1-3.

Vezi și: Real, înfrângere drastică pe terenul lui Tottenham » De când nu mai pierduseră madrilenii în fața unei echipe englezești

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează