INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PARTIZAN - STEAUA, MIERCURI 5 AUGUST, 21:30, PROTV, GSP.RO

Prime mari pentru Partizan, dar steliștii ripostează: "Nu contează! Şi Avîntul Bîrsana poate să aibă primă de 1 milion de euro şi tot nu ne bat"

Articol de GSP - Publicat marti, 04 august 2015 11:40

Steaua se va duela miercuri cu Partizan pentru calificarea în play-off-ul UEFA Champions League. Fiecare jucător al sîrbilor va primi 20.000 de euro, dacă Partizan o elimină pe Steaua.

Astăzi, lotul Stelei a plecat spre Serbia, iar Helmuth Duckadam, preşedintele de imagine el echipei a vorbit despre meci.

"Sîntem conştienţi că trebuie să marcăm. Nu o să avem probleme cu suporterii lor, pentru că am jucat şi la Liverpool şi Varşovia. E posibil ca suporterii sîrbi să pună presiune pe jucătorii de la Partizan şi să îi facă să atace. Noi putem să îi surprindem pe contraatac.

Nu cred că faptul că cei de la Partizan au primă de calificare este un avantaj. Şi Avîntul Bîrsana poate să aibă primă de 1 milion de euro şi tot nu ne bat", a spus Duckadam la televiziunea sportro.

Şi Valeriu Argăseală, preşedintele Stelei, a comentat duelul cu Partizan.

"Avem emoţii, pentru că este vorba de un meci de calificare. Se joacă în faţa unui stadion plin, iar suporterii sînt fanatici. Dacă vrem performanţă, trebuie să jucăm şi pe astfel de stadioane, cu suporteri ostili.

Mergem la victorie pentru că este singura şansă de a ne califica", a declarat Argăseală.

Meciul Partizan - Steaua se va disputa miercuri, 5 august, de la ora 21:30, în direct pe ProTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Citeşte şi: Cît înseamă calificarea cu Partizan » Ce sumă are asigurată Steaua dacă suprevieţuieşte în infernul de la Belgrad

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
travka
travka  •  04 August 2015, 19:15
Postat de mama.is.here pe 04 August 2015, 15:52

abia astept sa dispareti din UCL...HAI PARTIZAN!

doar ca noi vom disparea in play off europa league, pe cand dinamo s ar putea sa dispara din fotbal in 2 ani =))

bdgeorge
bdgeorge  •  04 August 2015, 17:39
Postat de Petre Florin pe 04 August 2015, 16:53

daca se prezinta cu lotu asta in play off nu mai zic in grupe o sa fie ciuca batailor ,nici nu ma duc la meciuri dar nici macar nu le mai vizionez ca nu are rost nu ai ce vedea ,

stai sa treaca de meciul asta roate echipele in afara de Dinamo Zagreb (daca trece de Molde) sunt mult mai slabe decat Partizan..

112137552465455
Petre Florin  •  04 August 2015, 16:53

daca se prezinta cu lotu asta in play off nu mai zic in grupe o sa fie ciuca batailor ,nici nu ma duc la meciuri dar nici macar nu le mai vizionez ca nu are rost nu ai ce vedea ,

Vezi toate comentariile (4)
Comentează