INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  DORTMUND - BENFICA, ÎN TUR 0-1, AZI, 21:45, DOLCE 2, GSP.RO

Prime uriașe pentru titularii și rezervele de la Dortmund dacă trec de Benfica

În tur, golgeterul gabonez Aubameyang (dreapta) a fost campionul ratărilor, irosind și un penalty // Foto: Guliver/GettyImages
În tur, golgeterul gabonez Aubameyang (dreapta) a fost campionul ratărilor, irosind și un penalty // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 08 martie 2017 00:00

Conducerea Borussiei a promis 1,8 milioane € pentru titularii și rezervele lui Tuchel. Mai puțin de o treime din cele 6,5 milioane asigurate de UEFA pentru calificare.

Departe de a visa la titlu în Bundesliga, Dortmund se concentrează pe Ligă. Și galben-negrii au un stimul substanțial să treacă în "sferturi".

Pentru a recupera handicapul de un gol, conducerea clubului le-a promis câte 100.000 de euro celor 18 jucători din lotul ce va înfrunta azi pe Benfica.

O sumă accesibilă pentru președintele Hans-Joachim Watzke și managerul Michael Zorc, în condițiile în care Borussia a obținut deja 26 de milioane € din puncte și bonusuri.

Prima totală de 1,8 milioane ar reprezenta mai puțin de o treime din banii plătiți de UEFA doar pentru eliminarea "vulturilor".

În pofida absențelor importante, mai ales Reus, jucătorii lui Dortmund pot lua banii. Aubameyang și Dembélé și-au revenit, primul cu o "dublă", celălalt cu un gol și un assist, la 6-2 cu Leverkusen.

21de goluri a marcat Dortmund în 7 meciuri din actuala Ligă, dintre care 15 pe teren propriu

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează