INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FC BASEL - CFR 1-0

Rada: "Nu ştiu dacă mai e ceva de comentat, măcar cu Steaua să ne revenim"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 noiembrie 2010 00:00

Fundaşul echipei CFR Cluj, Ionuţ Rada, a declarat după înfrângerea din Liga Campionilor cu FC Basel, scor 0-1, că a fost unul dintre cele mai slabe meciuri ale formaţiei antrenate de Sorin Cârţu în competiţia europeană.

"Din păcate, rezultatul ăsta ne elimină din Europa. Nu ştiu ce ar mai fi de comentat. Am făcut un meci destul de slab. A fost unul dintre cele mai slabe jocuri ale noastre în Liga Campionilor. În celelalte meciuri am mai avut ocazii, acum ne-au lipsit cu desăvârşire. Ei au avut doar câteva ocazii, dar au dat un gol, au avut şi o bară", a spus Rada la TVR 1, preluat de Mediafax.

Rada consideră că echipele româneşti mai trebuie să acumuleze experienţă pentru a trage în optimile Ligii Campionilor. "Ne gândim de la an la an să trecem de grupe, dar facem primele trei puncte, şase puncte, însă nu putem să mergem mai departe. Ne dorim ca pe viitor să acumulăm experienţă şi să putem să ne luptăm cu celalalte echipe", a mai spus el

Fundaşul echipei CFR Cluj îşi doreşte un rezultat bun cu Steaua, în etapa viitoare, pentru a urca în clasamentul Ligii I. "Trebuie să reparăm situaţia în campionat, să recuperăm ce mai putem acolo. În campionat e cu totul altă competiţiei. În Liga Campionilor se recuperează mai greu punctele. Venim după două rezultate negative şi sperăm să facem un rezultat pozitiv la Steaua", a adăugat Rada

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (5)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  24 Noiembrie 2010, 13:31

Va dati seama cata minte are baselul site-ului, pardon, alpinul site-ului daca el considera ca Rada nu e bun...cand el este GOLGHETERUL ECHIPEI in Ch.League? Fara Rada nu aveati nici macar un punct in grupa asta (cea mai slaba grupa in care a jucat vreodata o echipa romaneasca in ISTORIA CHAMPIONS LEAGUE)

nea_silica
nea_silica  •  24 Noiembrie 2010, 11:43

Și noi am sperat și continuăm să sperăm că veți juca bine, chiar dacă nu veți câștiga. Și rămânem cu speranțele. Și asta din iulie încoace. Nici măcar nu știu cine e de vină, antrenorul, jucătorii ori conducerea - sau - și unii și alții. Oricum e trist să vezi o echipă bună în derivă, oricare ar fi ea (mi-a părut rău și de Urziceni).

imperator
imperator  •  24 Noiembrie 2010, 10:29

I-a vezi ba nesimtitule ca Avram a tinut mai mult cu voi in toate meciurile.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează