INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA

Radio GSP » Lăcătuş şi Ienei au vorbit despre Dinamo Tbilisi: "Sînt buni, dar nu mai buni ca Steaua"

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 iulie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 19 iulie 2013 16:28

Emeric Ienei şi Marius Lăcătuş au vorbit despre adversarul Stelei din turul 3 preliminar al UEFA Champions League la Radio GSP.

Cei doi cred că Dinamo Tbilisi este o echipă bună, însă Steaua are forţa necesară de a trece mai departe fără prea multe probleme.

"Dinamo Tbilisi nu e o echipă confortabilă, dar chiar şi aşa Steaua trebuie să treacă mai departe. Greutăţile la ei apar abia în grupe. Georgienii au un joc elevat. Steaua trebuie să se pregătească serios. Aşa cum au făcut-o şi cu Vardar, să nu vorbească înainte. Nu e un avantaj că Uhrin e antrenor. Oricum, diferenţa o vor face jucătorii", a spus Ienei la Radio GSP.

"Ca nume sună cunoscut, dar eu trebuie să recunosc că nu i-am urmărit ca să pot spune că îi cunosc. E una dintre cele mai puternice echipe pe care le putea întîlni în această fază.

Fiecare antrenor îşi studiază bine adversarul, astfel încît faptul că Uhrin este acolo nu ajută cu nimic. Oricum, să ne aşteptăm la o "dublă" echilibrată pentru că modul în care juca la Timişoara, Uhrin este acum capabil să facă o echipă să joace ofensiv, cu multe recuperări în preajma careului nostru.

Să nu uităm că Timişoara era bine pregătit din punct de vedere fizic şi din două sau trei pase ajungea la poarta adversă", a spus Lăcătuş la Radio GSP.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează