INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - ANTWERP

O brigadă din România conduce Barcelona la startul grupelor Ligii Campionilor

Radu Petrescu, delegat la Barcelona - Antwerp. Foto: Imago Images
Radu Petrescu, delegat la Barcelona - Antwerp. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 17 septembrie 2023 14:04 / Actualizat duminica, 17 septembrie 2023 14:49

UEFA l-a delegat pe Radu Petrescu, marți seară (22:00), la meciul Barcelona - Antwerp (transmis de Digi Sport 2, Prima Sport 3 și Orange Sport 4), în grupa H de Champions League. VAR și AVAR, tot români: Cătălin Popa și Ovidiu Hațegan.

România nu a mai avut o echipă în grupele Champions League din 2013, de zece ani, de la FCSB antrenată de Laurențiu Reghecampf. Dar arbitri am avut constant în ultima vreme. Mai ales Ovidiu Hațegan (până în martie 2022, când a suferit un infarct) și Istvan Kovacs.

Florin Răducioiu o scoate din lupta la titlu: „Am semne de întrebare” + Mesaj pentru vedeta echipei: „Îl ador, dar cu răsfăţul nu faci nimic”
ANALIZĂ
Florin Răducioiu o scoate din lupta la titlu: „Am semne de întrebare” + Mesaj pentru vedeta echipei: „Îl ador, dar cu răsfăţul nu faci nimic”

Radu Petrescu, delegat la Barcelona - Antwerp

Noua ediție a seriilor Ligii Campionilor începe nu doar cu patru români pe teren, ci cu o brigadă completă. Și asistenții video sunt tot din Liga 1. Marți seară, Radu Petrescu va conduce Barcelona - Antwerp, pe stadionul olimpic din capitala Catalunyei.

  • Radu Ghinguleac și Mircea Grigoriu vor fi asistenți.
  • Marcel Bîrsan, al 4-lea oficial.
  • Cătălin Popa va fi Video Assistant Referee.
  • Ovidiu Hațegan, asistent VAR.

Radu Petrescu a debutat anul trecut în grupele Ligii Campionilor tot cu Barcelona

În vârstă de 40 de ani, Petrescu a arbitrat deja în acest sezon al Ligii un meci din turul 3 (PSV Eindhoven - Sturm Graz 4-1) și a debutat în 2022-2023 în grupele Champions, tot la o partidă jucată de Barcelona, 4-2 în deplasare cu Viktoria Plzen.

După ce s-a aflat la centru la alte două întâlniri din calificări: Sheriff - Zrinjski 1-0 (turul 1) și Dinamo Zagreb - Shkupi 2-2 (turul 2).

Istvan Kovacs, 5 meciuri importante de Champions League în 2022-2023

În actuala stagiune, Istvan Kovacs a condus două dueluri din preliminariile CL: Panathinaikos - Marseille 1-0 (turul 3) și FC Copenhaga - Rakow 1-1 (play-off).

În 2022-2023, „centralul” din Carei a avut cinci meciuri importante de Liga Campionilor, trei în faza grupelor, unul în optimile de finală (Liverpool - Real 2-5) și altul în „sferturi” (Milan - Napoli 1-0). 

Citește și:

Radu Drăgușin i-a cucerit pe italieni: „Excepțional! L-a îmblânzit pe Osimhen, golgheterul campionatului”

Ultrașii Stelei Roșii Belgrad, mesaj după incidentele de la România - Kosovo

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează