INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LEICESTER - FC PORTO 1-0

Ranieri evită să vorbească despre calificare, deși echipa sa e prima în grupă: ”Eu sunt ca Sfântul Toma. Nu cred până nu văd”

Articol de - Publicat miercuri, 28 septembrie 2016 23:55

A refuzat să pronunțe cuvântul titlu până când Leicester nu a reușit matematic miracolul câștigării Premier.

Probabil și superstițios, Claudio Ranieri face la fel după prima victorie acasă în Ligă a "vulpilor" din istoria de 132 de ani a clubului. Deși are punctaj maxim și conduce grupa, italianul e nostim de circumspect. "Eu sunt ca Sfântul Toma. Trebuie să văd ca să cred", spune managerul.

Ranieri a explicat că elevii săi au învățat din înfrângerea cu Man. United: "A fost important că ne-am apărat bine. Jucătorii mei s-au concentrat și au fost foarte puternici în toate situațiile". Claudio a stârnit râsete vorbind despre Slimani. "Am crezut în Islam că înscrie cu Porto. Am vorbit cu el și cu Riyad Mahrez, rugându-i «Faceți ceva bun». Și au creat golul, pasându-și, dar s-au și apărat bine".

5 goluriare Slimani contra lui Casillas în 3 meciuri din campionatul Portugaliei și Ligă. Algerianul a înscris de 3 ori în primele 4 jocuri la Leicester, toate cu capul

A luat Schmeichelii la rând!

Casillas, 35 de ani, l-a înfruntat pe Schmeichel senior, iar marți l-a avut adversar și pe junior, pe King Power Stadium. Peter a jucat contra spaniolului când danezul apăra la Sporting, iar Iker la Real. După 16 ani, Casillas s-a aflat pe același teren cu Kasper, goalkeeperul născut în 1986.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează