INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ARSENAL - LIVERPOOL

Război între englezi

Articol de - Publicat miercuri, 02 aprilie 2008 00:00

Duelul Angliei. Cel mai pasionant joc al "sferturilor" Ligii. Taberele au început deja înfruntarea

Albionul se pregăteşte pentru şocul "sferturilor" într-o presiune maximă. "Tunarii" au pornit războiul nervilor. "Începe bătălia Angliei. Sezonul trecut am jucat de patru ori cu Liverpool, în campionat, Cupa Angliei şi Cupa Ligii. I-am ars cu trei victorii, le-am arătat cît sîntem de tari. Cred că sînt speriaţi rău", i-a ironizat Kolo Toure, stînca lui Arsenal.

Gerrard, căpitanul "furiei roşii", l-a calmat. "Noi nu ne temem de nimeni. Efectul e exact invers. În Champions League, avem două finale în ultimii trei ani, iar performanţele noastre i-au înspăimîntat pe toţi adversarii. În 2005 am cucerit trofeul după ce i-am bătut pe cei mai buni. Acum va fi la fel. Cu Arsenal, după Inter", a răspuns extraordinarul mijlocaş al "cormoranilor".

Ieri, la conferinţa de presă, Rafa Benitez a comentat şi el provocarea lui Toure. "Noi să ne temem de Arsenal? Niciodată!". Managerul lui Liverpool a încheiat: "Dacă jucăm cum ştim noi, nu ne facem griji. Sîntem în semifinale".

3 meciuri directe vor juca Arsenal şi Liverpool în 7 zile: azi în Ligă, sîmbătă în campionat (tot pe Emirates) şi marţi returul din Ligă

"Fiţi atenţi la Torres!"
Rafa Benitez, managerul lui Liverpool, îi avertizează pe fundaşii lui Arsenal. "Ştiţi că Fernando Torres e în mare formă, că marchează gol după gol. Fiţi foarte atenţi la el! Va fi o mare problemă pentru voi!". Atacantul spaniol are deja 28 de reuşite în actualul sezon, inclusiv 4 în ultimele patru meciuri din Champions League.

Wenger: "0-0"
Managerul lui Arsenal n-ar fi deloc dezamăgit dacă "tunarii" nu vor învinge în această seară. "Niciodată 0-0 nu va fi un rezultat rău acasă în prima manşă", a afirmat Arsene Wenger. "În retur, adversarii nu ştiu dacă trebuie să atace sau să rămînă în apărare, aşteptînd. Această incertitudine îţi dă o şansă în plus". În "optimi", după 0-0 la Londra, Arsenal a cîştigat cu 2-0 pe San Siro, în faţa lui AC Milan.

"Catastrofă"
Cesc Fabregas, inepuizabilul luptător din linia mediană a lui Arsenal, crede că "dacă Liverpool ne elimină din Liga Campionilor, ne va termina sezonul. Ar fi o catastrofă pentru noi, ne-ar distruge psihic". Părerea lui despre The Reds? "Tactica lor se potriveşte perfect pentru partidele din Ligă". A completat: "Ne-ar plăcea şi nouă să disputăm două finale în trei ani, însă e aproape imposibil".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
 •  03 Aprilie 2008, 06:13

cormoranii nu stau prea bine in campionat, dar in champions league joaca cu totul altceva, nu au teama de nimeni. mi-e teama pentru arsenal, dar sa castige cel mai bun. niciodata romania nu va avea doua echipe care sa se confrunte la acest nivel. trista constatare.

 •  02 Aprilie 2008, 08:42

Cormoranii se vor califica mai departe.Istoria extraordinara pe care o au le da o mentalitate de invingatori.Come on, reds!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează