INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - MANCHESTER CITY 0-5

Reacție vehementă a lui Becali la adresa lui Reghe: "Nu poți să faci așa ceva" » Ce l-a nemulțumit pe patronul Stelei

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 august 2016 09:36

Steaua a pierdut categoric în fața celor de la Manchester City, 0-5, în turul play-off-ului UEFA Champions League.

Reghecampf a încercat aseară să îl surprindă pe Guardiola, iar jucătorii au Stelei au făcut un pressing avansat. Totuși, cei de la City nu au avut probleme și au putut să își facă jocul.

La finalul meciului, Becali a fost extrem de supărat pe Reghecampf din cauza tacticii alese de antrenor.

"Eu am discutat cu Reghe despre cum joacă. A zis că nu o să-i lase pe City să joace. I-am zis: «Nu-i lăsaţi voi pe City să joace? Mai bine băgaţi-vă pe două linii și jucaţi pe contraatac. Poate dă Dumnezeu şi dăm un gol, că dacă voi faceţi presing, o să vă joace ca pe şoricei, o să vă elimine şi o să râdă de noi.

Nu poţi să-i faci presing lui City. O să ne obosească şi nu o să mai iasă în relief nici valoarea lui Stanciu. Dacă îl pui pe Stanciu să facă presing, oboseşte şi după aia, când are mingea, nu mai poate».

Ca dovadă, a fost așa cum am zis eu. Nu ai cum să joci cu ăştia aşa", a spus Becali la DigiSport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (37)
920930717928342
Daniel Duhalm  •  17 August 2016, 21:34

e limitat Regheblat...ca amtrenor e bun doar cand e aranjat meciul ....iar ciobanul are jumate de liga 1 pe statul de atentii personalizate in frunte cu Viitorul....ce vrei de la unul ca el cand stie ca etapa viitoare bate cu 3-0 inainte de a se juca meciul??? Toata Liga 1 e o calamitate ...fotbal nu vom mai avea decat cand moare pacostea asta de Becali....

khal_37
khal_37  •  17 August 2016, 16:06
Postat de Gelu Oanca pe 17 August 2016, 16:03

Sa vazut limita lui regheblat daca nu face blat o ia la scor GIGI cauta ceva mai bun.

,,s-a vazut'' tovarase...pentru limba romana apasati tasta 1, pentru limba extremistilor antiromani dinamovisti...continuati.

138672209828437
Gelu Oanca  •  17 August 2016, 16:03

Sa vazut limita lui regheblat daca nu face blat o ia la scor GIGI cauta ceva mai bun.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează