INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - BAYERN MUNCHEN 2-2 (4-3 LA GENERAL)

REAL MADRID - BAYERN MUNCHEN// Reacția acidă a catalanilor: "Așa, așa, așa se califică Real Madrid!"

FOTO: Guliver/GettyImages +3   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 mai 2018 09:44

Real Madrid s-a calificat în finala UEFA Champions League după 2-2 cu Bayern Munchen. Scorul la general a fost 4-3, după ce în tur spaniolii au câștigat cu 2-1.

După meci, ziarele din Catalunya, Mundo Deportivo și Sport au ieșit pe primele pagini cu scandalul legat de arbitrajul lui Cunyet Cakir, care nu a dictat un penalty pentru Bayern, la hențul lui Marcelo, la 1-1.

"Așa, așa, așa se califică Real Madrid", a titrat Sport pe prima pagină, iar Mundo Deportivo a titrat "Un clasic", ambele făcând referire la greșelile de arbitraj în favoarea lui Real, dar și la eroarea făcută de Ulreich.

sport.750

Madrilenii de la As au avut pe prima pagină o poză de bucurie a jucătorilor lui Zinedine Zidane. "Bayern a lansat o furtună pe Bernabeu: 22 de șuturi, 11 pe poartă, 11 cornere și posesie de 60%. Benzema a dat două goluri și Keylor a avut intervenții uriașe", a fost mesajul celor de la AS.

"Real Madrid e în finala de la Kiev! După a 13-a", a titrat Marca pe prima pagină, făcând referire la șansa Realului de a câștiga a 13-a Ligă a Campionilor.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
poli_4_ever
poli_4_ever  •  02 Mai 2018, 11:00

Nu sunt fanul Realului (de fapt detest *** spaniola) dar oare catalanii au uitat cum s-au calificat anul trecut cu PSG? Or fi uitat ca tot un arbitru turc (ma rog, cetatean german) a furat la greu pt ei in returul cu PSG ca sa se califice...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ucluj2011
ucluj2011  •  02 Mai 2018, 10:48

"Cînd pisica nu ajunge la slănină zice că pute"!!!- spune un vechi proverb românesc. Așa și cu cîrcotașii și incompetenții din nesuferita provincie Catalunia. HALA REAL!!! Cel mai mare , mai galonat , mai nobil și mai EXTRAORDINAR club de fotbal de pe Planeta Pămînt din toate timpurile. Penalty a fot întradevăr dar de aici până la a spune că Marele și Unicul Real nu se poate califica decât cu ajutorul arbitrilor este o distanță ca de la Cer la Pămînt și o lipsă de creier și FairPlay de neimaginat.

red77
red77  •  02 Mai 2018, 10:47
Postat de magic4ever pe 02 Mai 2018, 10:23

Bataie de joc cu arbitrii astia "top class"...sunt total depasiti...din cauza greselilor lor decise echipe precum Bayern rateaza sansa sa castige UCL...dupa ce ca aveau infirmeria plina si le-a lipsit Neuer, Boateng, Vidal, Robben si Coman si au jucat cu bufonul de Ulreich in poarta, ia mai macelarit si arbitrul...

bufonul ala l-au cumparat ei. acolo e mana lor dar asa se intampla la toate cluburile cu portari uriasi. nu vine un portar de top la bayern pentru ca ar fi rezerva eterna a lui neuer. problema apare cand se accidenteaza titularul. atunci e jale

Vezi toate comentariile (6)
Comentează