INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - BAYERN MUNCHEN 2-2 (4-3)

REAL MADRID - BAYERN MUNCHEN // VIDEO Se repetă istoria? Real poate da în finală peste un coșmar: ultima echipă care a învins-o într-o finală Champions League

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 mai 2018 09:19

Real Madrid s-a calificat pentru a treia oară la rând în finala UEFA Champions League după 2-2 cu Bayern Munchen. Scorul la general a fost 4-3.

În finala de la Kiev, 26 mai, Real Madrid poate da peste Liverpool. "Cormoranii" au câștigat cu 5-2 meciul tur cu AS Roma, iar azi, de la 21:45, vor juca returul.

Dacă Liverpool se califică, vom avea parte de reeditarea finalei din 1981. Atunci, pe 27 mai, pe Parc des Princes din Paris, Liverpool a reușit să câștige cu 1-0, grație golului marcat de Alan Kennedy, în minutul 82.

Aceea a fost ultima finală de Liga Campionilor pe care Real Madrid a pierdut-o. După acel meci, madrilenii au mai ajuns de șase ori în ultimul act al competiției, în 1998, 2000, 2002, 2014, 2016 și 2017, câștigând de fiecare dată.

12trofee a câștigat Real Madrid în istoria Ligii Campionilor, un record

Citește și: Marcelo a spus tot, după ce a fost acuzat că a făcut henț în careu: "Asta e realitatea"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează