INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - MANCHESTER CITY 0-5

Record negativ atins de Steaua în această seară! Rezultatul cu City intră în istoria neagră echipei lui Reghe

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de - Publicat miercuri, 17 august 2016 00:37

Steaua a pierdut categoric în fața celor de la Manchester City, 0-5, în turul play-off-ului UEFA Champions League. Vezi detalii.

Înfrângerea din această seară va intra în istoria echipei lui Reghecampf. Steaua a suferit cea mai severă înfrângere în meciurile din cupele europene, pe teren propriu. De-a lungul timpului, Steaua a mai pierdut 1-5 cu Sttuttgart, în 2012, și 0-4 cu Chelsea, în 2013.

A fost pentru a patra oară în istoria clubului, în meciurile din Europa, când echipa pierde la o diferență de cinci goluri. Totuși, celelalte jocuri au fost în deplasare.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (133)
neica_nimeni
neica_nimeni  •  17 August 2016, 10:41

pai daca se desfinteaza Steaua...cum isi mai poate asocia si dinamo numele cu champions league..??...ca la fotbal se chinuie de 20 de ani...macar asa...cu *** in tribune..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

caminero
caminero  •  17 August 2016, 10:03
Postat de catalynn pe 17 August 2016, 02:43

Noi numai la cursul de fizica le-am folosit, nici macar la cursul de matematici speciale. O totala pierdere de timp si neuroni. Scoala era pe principiul sa iti bage cat mai mult in cap desi nu iti folosea la nimic insa din mult macar rămâi cu ceva. Acum insa e pe principiul "decat mult si fara rost mai bine putin si prost" ...

Poi daca nu ati folosit cartea de probleme a lui Demidovici ... rusul explica foarte bine ce si cum e cu chestiile astea, si MAI ALES de unde au aparut si ce reprezinta ele in realitate ...

cpt.ahab
cpt.ahab  •  17 August 2016, 09:33
Postat de haideusicfr pe 17 August 2016, 09:03

Lasa consolarile ,pana mai ieri erati pe cai mari.Ati facut tot posibilul sa ruinati echipele concurente ,ati castigat meciurile cum le-ati castigat ,va laudatica voi nu sunteti in insolventa si radeti cu gura pana la urechi de cele ( majoritatea) aflate in aceasta situatie.Cand este in avantajul vostru va laudati ca sunteti VOI !! Steaua cea mai cea,iar acum cand v-ati facut de mandra rusine de vina e Romania cu *insoleventele * ei.Nu ,vinovati sunteti voi ,ati avut si aveti toate conditiile ,cum ragaie Becali deja jucatorul respectiv de la Viitorul,Astra,etc e al vostru.Cum era acum ani buni? Cand pe langa Steaua mai erau CFR ,Vasluiul,Dinamo,Petrolul ,U Cluj chiar? Acuma poate realizati performanta CFR-ului de a face 11 puncte in grupele Ch League.Si atunci CFR a avut mereu bete in roate datorita voua.Memorabil este acel meci cu U Cluj ,aliatul vostru ,dupa care Becali a ajuns in puscarie.Ati stricat si stricati fotbalul romanesc atat cel de campionat cat si cel al Nationalei.Ma intreb ce o zice acum Herr Daum cand v-a vazut podoabele de jucatori! Ati luat-o meritat si de la galeria Dinamo atata sunteti de *limitati*.Si bine v-a facut.Pana n-o sa va respectati adversarii nu o sa fiti nici voi respectati.Si o sa primiti lectii usturatoare cum ati primit aseara. La meciul cu Botosenii al doilea gol a fost dat din pozitia de offside a tanarului atacant de ..* 40 milioane de euro*.Cel venit de la Viitorul.Guillermo cat valoreaza ?

Foarte corect ce spui. Cu o conducere care nu are drept scop decat slabirea rivalelor si colectarea banilor de la UEFA, n-ai la ce altceva sa te astepti. Si sa fim seriosi: City n-a fost in forma maxima, avand antrenor nou si un campionat abia inceput. Si nici superputere nu e. N-o vad peste Real, Barca, Bayern, Juventus, PSG si altele.

Vezi toate comentariile (133)
Comentează